Η εξωτική γάτα του Τζάστιν Μπίμπερ χάθηκε πριν περίπου από έναν μήνα.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Χέιλι, είχαν αρχίσει να φοβούνται ότι μπορεί η γάτα τους να απεβίωσε, ώσπου εμφανίστηκε Σάντρα Λι.

Συγκεκριμένα, η διάσημη σεφ βρήκε τον γάτο στο δικό της κατώφλι και τον επέστρεψε στη μόνιμη στέγη του.

Ο Μπίμπερ αγόρασε τον Sushi και ένα ακόμη γατάκι, ονόματι Tuna, το περασμένο καλοκαίρι έναντι 35.000 δολαρίων. Είναι γάτες Σαβάνας. Γνωστή ως η μεγαλύτερη κατοικίδια γάτα στον κόσμο, μπορεί προφανώς να εκπαιδευτεί να περπατά με λουρί και να παίζει με μπάλα.

«Περίπου ένα μήνα πριν, ο φίλος μου Sushi αποφάσισε να το σκάσει και αφού πέρασαν εβδομάδες αρχίσαμε να χάνουμε κάθε ελπίδα» έγραψε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Χθες λάβαμε ένα τηλεφώνημα ότι κάποιος βρήκε το μωρό μας. Διένυσε μίλια μακριά!», συνέχισε ο ποπ σταρ.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν ανέφερε ποιος βρήκε τον γάτο, αλλά περίπου την ίδια στιγμή, η Σάντρα Λι, παρουσιάστρια της εκπομπής Semi-Homemade, του τηλεοπτικού δικτύου Food Network δημοσίευσε τη δική της εκδοχή των γεγονότων στο Instagram.

«Μαντέψτε ποιος ήρθε στην πίσω αυλή μου χθες. Ο καλύτερος μου φίλος και εγώ δεν είχαμε ιδέα ποιος ήταν ή τίνος ήταν» έγραψε η Σάντρα Λι.

Η σεφ παρατήρησε ότι η γάτα που έφθασε έξω από την κατοικία της στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες φαινόταν φοβισμένη και ισχνή. Την τάισε τόνο και αφαίρεσε τρία αγκάθια από τις πατούσες της. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη, καθώς στο κολάρο που φορούσε το κατοικίδιο ήταν γραμμένος ένας τηλεφωνικός αριθμός.

«Νόμιζα ότι ο νεαρός άνδρας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ή θα ξεσπούσε σε δάκρυα χαράς ή θα έκλαιγε – ήταν τόσο ευτυχισμένος, σοκαρισμένος και ταραγμένος… δεν είχα ιδέα ποιος ήταν» έγραψε.

Εντός 40 λεπτών ο Τζάστιν Μπίμπερ εμφανίστηκε στο σπίτι της Σάντρα Λι.

«Ήταν ο Sushi» έγραψε με κεφαλαία γράμματα. «Τώρα είμαι η θεία Σάντι του γάτου του Μπίμπερ» συμπέρανε η σεφ.

«Φαίνεται εξαιρετικά αδύνατος και νιαούριζε λυπημένα» έγραψε ο Μπίμπερ ενημερώνοντας τον λογαριασμό του στο Instagram. «Είναι σπίτι τώρα σώος και αβλαβής! Ευχαριστώ Θεέ που τον προστάτευσες!».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε στις 23 Αυγούστου του 2019 με ανάρτηση στο Instagram ότι θα αποκτήσει έναν νέο φίλο, έναν γάτο με το όνομα Sushi.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ