Ο Τζέφρι Επστάιν και η Γκισλέιν Μάξγουελ είχαν πει σε ένα από τα θύματα τους ότι τα κορίτσια που ήθελαν να ψάξει να τους βρει για να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά οι ίδιοι και να προωθούν στους πλούσιους φίλους τους δεν πρέπει να έχουν μαύρο δέρμα.

Αυτό αποκάλυψε η δημοσιοποίηση ενός τηλεφώνου που έγινε ανάμεσα στο θύμα Βιρτζίνια Τζιούφρι και στους δικηγόρους της, στο πλαίσιο της αγωγής που εκείνη έχει καταθέσει εναντίον της πρόσφατα συλληφθείσας συντρόφου του Αμερικανού χρηματιστή και μαντάμ της όλης σκοτεινής ιστορίας το 2015.

«Τι οδηγίες σου είχαν δώσει;» ρωτά σε κάποιο σημείο της συνομιλίας ο δικηγόρος Μπραντ Έντουαρντς την Βιρτζίνια σε τηλεφωνική τους συνομιλία το 2011. «Νέες, όμορφες, ξέρετε, να έχουν ευχάριστη προσωπικότητα. Δεν έπρεπε να είναι μαύρες», απαντά η ίδια και εξηγεί ότι αν είχαν οποιοδήποτε χρώμα εκτός από λευκό έπρεπε να διαθέτουν εξωτική ομορφιά.

Ερωτηθείσα επιπλέον για το ποιος έδινε τις οδηγίες, εκείνη ακούγεται να λέει: «και οι δυο μας έδιναν παραγγελιές και όχι μόνο σε μένα. Σε όλα τα κορίτσια είχαν πει να φέρουν από μια φίλη τους αν ήθελαν να βγάλουν επιπλέον χρήματα».

Σε άλλο σημείο του ίδιου τηλεφώνου η Βιρτζίνια αποκαλύπτει πως συναντήθηκε στα 15 της με τον Επστάιν, που βρέθηκε νεκρός στο κελί του εν αναμονή της δικής του για μαστροπεία και κακοποίηση ανηλίκων. «Ήταν ξαπλωμένος γυμνός πάνω σε ένα τραπέζι μασάζ και επειδή ήμουν 15 ετών μου φάνηκε περίεργο αλλά παράλληλα θεωρούσα ότι θα μάθαινα για την ανατομία και το μασάζ». Στη συνέχεια, όπως λέει η Μαξγουελ, της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της και να κάνει διάφορες σεξουαλικές κινήσεις στον Επστάιν μέχρι που απαίτησε να ολοκληρώσει την πράξη ανεβασμένη πάνω του.

Παρότι στο τηλέφωνο δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι διάσημοι φίλοι του σατανικού ζεύγους με τους οποίους υποχρεώθηκε να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις η ίδια ή οι φίλες της, σε κατοπινή κατάθεση της κατονομάζει τον Μπιλ Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου, τον ατζέντη μοντέλων Ζαν Λικ Μπρουνέλ και τον δικηγόρο του Επστάιν και καθηγητή του Χάρβαρντ, Άλαν Ντέρσοβιτς.

Και το κουβάρι του νήματος μόλις έχει αρχίσει να ξετυλίγεται…

Πηγή: dailymail.co.uk