Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει μαζί με την μητέρα και την κόρη της (pic)

Εξαιρετικά εμφανής είναι η ομοιότητα της Τζένιφερ Λόπεζ με την κόρη της, Emme, τώρα που η δεύτερη είναι επίσημα έφηβη.

Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμα πιο εμφανές είναι ότι τα καλά γονίδια υπάρχνουν στην οικογένεια, ξεκινώντας από τη μητέρα της Λατίνας τραγουδίστριας, Guadalupe Rodríguez.

Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο εμφανές είναι ότι τα καλά γονίδια υπάρχνουν στην οικογένεια, ξεκινώντας από τη μητέρα της Lopez, Guadalupe Rodríguez.

Πριν από την γιορτή της Μητέρας, η Lopez μοιράστηκε ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο για την καμπάνια της JLo Beauty, με τρεις γενιές λαμπερού δέρματος, αλλά και με απίστευτο στιλ. Στη φωτογραφία, η Jennifer, η Emme και η Guadalupe πόζαραν με ταιριαστά λευκά πουκάμισα και είχαν χτενίσει τα μαλλιά τους τραβηγμένα προς τα πίσω, γεγονός που ενίσχυσε περαιτέρω τις λαμπερές επιδερμίδες τους.

“Τρεις γενιές, αλλά μια πεποίθηση – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ (και το ίδιο κι εσύ!)”, έγραψε η J.Lo στη λεζάντα που συνόδευε το ειλικρινές στιγμιότυπο, προσθέτοντας τα hashtags #MamaGlowsBest και #BeautyHasNoExpirationDate.

Αυτή την εβδομάδα, η Lopez μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία της μαζί με τη μητέρα και την κόρη της και πάλι με matching ουδέτερα σύνολα.