Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν με την άφιξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, έθεσε με τον δικό της τρόπο την ατζέντα της συνάντησης των πολιτικών ηγετών των G7, αφού εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της Τζο Μπάιντεν, φορώντας ένα σακάκι που έγραφε στο πίσω μέρος τη λέξη LOVE (αγάπη).

Όταν ρωτήθηκε για το σακάκι από δημοσιογράφους κατά τη συνάντηση του Προέδρου Μπάιντεν και του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, η Πρώτη Κυρία είπε, «Φέρνουμε αγάπη από την Αμερική». «Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο και προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε. «Και νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή ότι οι άνθρωποι αισθάνονται μια αίσθηση ενότητας για όλες τις χώρες και αισθάνονται μια αίσθηση ελπίδας μετά από αυτό το έτος της πανδημίας».

Το μπλέιζερ είναι της φίρμας Zadig & Voltaire και κοστίζει περίπου 448 δολάρια. Η πρώτη κυρία συνδύασε το σακάκι με ένα πουά φόρεμα του Αμερικανού σχεδιαστή Μπράντον Μάξγουελ.

Φυσικά, οι πολιτικοί σχολιαστές δεν παρέλειψαν να συγκρίνουν το μήνυμα της Μπάιντεν με αυτό ενός άλλου διάσημου ρούχου. Το αμφιλεγόμενο σακάκι Zara, που φόρεσε η πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, που έγραφε: «Δεν με νοιάζει, εσένα;». Η Μελάνια φόρεσε το εν λόγω τζάκετ, το 2018 σε επίσκεψη παιδιών μεταναστών σε μια συνοριακή εγκατάσταση στο Τέξας, με τους επικριτές της να ισχυρίζονται ότι αντικατοπτρίζει τις πολιτικές του συζύγου της.

 Η τότε εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας Στέφανι Γκρίσαμ, είπε εκείνη την εποχή ότι «δεν υπήρχε κρυφό μήνυμα», ενώ στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ήταν μια χαρά για τα «Fake News Media», προσθέτοντας: «Η Μελάνια έχει μάθει πόσο ανέντιμοι είναι, και πραγματικά δεν νοιάζεται πλέον!».