Μετά τη Τζένιφερ Άνιστον, τον Άνταμ Σάντλερ και πολλούς άλλους αστέρες του Χόλιγουντ ήρθε και η σειρά του Τζορτζ Κλούνεϊ να υποκύπτει στη γοητεία της ψηφιακής πλατφόρμας του Netflix.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Netflix, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και η οποία πραγματεύεται τον αγώνα ενός άνδρα να διασώσει τους τελευταίους εν ζωή ανθρώπους μετά από μια παγκόσμια καταστροφή.

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ γράφει και σκηνοθετεί το “The Midnight Sky”, τη νέα ταινία για έναν μοναχικό επιστήμονα σε έναν αγώνα δρόμου να αποτρέψει την επιστροφή ενός πληρώματος αστροναυτών στη Γη, μετά από μια παγκόσμια καταστροφή», λέει.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ βασίζεται στο μυθιστόρημα «Good Morning, Midnight» της Λίλι Μρουκς Ντάλντον. Διαβάζουμε στην περίληψη του βιβλίο, στο οποίο και βασίζεται η νέα ταινία: «Ο Όγκαστιν, ένας ευφυής, ηλικιωμένος αστρονόμος, έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη των αστεριών. Για χρόνια ζούσε σε σκηνές και τροχόσπιτα στη φύση, παρατηρώντας τον ουρανό για αποδείξεις που θα αποκάλυπταν τον τρόπο που δημιουργήθηκε το σύμπαν.

Στο τελευταίο του ταξίδι στην Αρκτική έρχεται η είδηση μιας επερχόμενης φυσικής καταστροφής. Οι επιστήμονες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σημείο, όμως ο Όγκαστιν αρνείται να εγκαταλείψει τη δουλειά του. Σύντομα, ο ήρωας συνειδητοποιεί πως τα ραδιοκύματα έχουν σωπάσει και ότι εκείνος και ένα κορίτσι που εμφανίζεται μυστηριωδώς είναι οι μόνοι που έχουν απομείνει ζωντανοί».