Η πρώτη σελήνη του 2021, η σελήνη του Καίσαρα! Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, το σύμπαν απαιτεί εντιμότητα…

Μια τίμια Νέα Σελήνη, θα είναι η πρώτη του 2021 γιατί δεν θα μας τάξει χαρές που δεν μπορεί να μας φέρει. Το Νέο Φεγγαράκι του Γενάρη θα μεγαλώσει με αγάπη σκληρή, όπως όλοι οι προσωπικοί πλανήτες στον Αιγόκερω. Θα ανατραφεί με αυστηρότητα και πολλά πρέπει. Κανένας δε θα το κανακέψει, κανένας δε το προτρέψει να κάνει παιδικές τρέλες και απερισκεψίες. Μα αλήθεια πώς να πάρει ‘’άδεια’’ χαράς και ανεμελιάς  όταν πατά στα χνάρια της καταστροφικής Συνόδου Κρόνου, Πλούτωνα που έγινε το Δεκέμβριο του 2019, αυτή που άλλαξε τον κόσμο μας;  Ένα τόσο μικρό και τρυφερό Νέο Φεγγαράκι μπορεί να ξυπνήσει έναν γίγαντα που κοιμάται, θα με ρωτήσετε;  Όχι, είναι αδύναμο θα σας απαντήσω, διαρκεί μόλις λίγες ημέρες και δεν προλαβαίνει να τρανέψει για να τον ξυπνήσει… Μπορεί όμως να τρυπώσει μέσα στα εφιαλτικά του όνειρα και να του υπενθυμίσει. Μπορεί να πατήσει με τα μικρά του πέλματα πάνω   στις βαριές μνήμες που κοιμούνται και να τις ταράξει. Μπορεί να μας θυμίσει τι μας έφεραν αυτές οι μοίρες του Αιγόκερω… το φόβο, την ανασφάλεια, το διχασμό.

 Η  πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 θα εμφανιστεί στο χειμωνιάτικο ουρανό στις 13 Ιανουαρίου σε σύνοδο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα για να ξυπνήσει μνήμες και μετά να τις… θάψει. Έχει διττή φύση στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω γιατί μας μιλά πρώτα για τέλος και μετά για τη νέα αρχή που  οφείλει να κάνει κάθε Νέα Σελήνη! Καθώς θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα θα γίνεται  μια έντιμη, σκληρή, σοβαρή Σελήνη με παράστημα ηθικό… να,  σαν τη γυναίκα του Καίσαρα, που δεν πρέπει μόνο να είναι, αλλά να  φαίνεται και  έντιμη! Ο Αιγόκερως που τη ‘’φιλοξενεί’’ τη θέλει δυνατή σωματικά και ψυχολογικά γιατί θα τη φορτώσει με ευθύνες, θα της γνωρίσει πρόσωπα εξουσίας, θα την ωθήσει σε σοβαρές αποφάσεις. Μέχρι την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις θα μας αφορούν όλους και κυρίως τον Παρορμητικό Σταυρό της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. 

ΚΡΙΟΥΣ 12, 13,  14, 15 Απριλίου, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ 12, 13, 14,  15 Ιουλίου, ΖΥΓΟΥΣ  13, 14, 15, 16 Οκτωβρίου και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ 12, 13, 14, 15 Ιανουαρίου.

Διαλεχτοί της φρέσκιας  Σελήνης του νεόκοπου 2021, οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί  12 και  13  Ιανουαρίου, αυτοί  που θα πάρουν ως γενέθλιο δώρο το νέο Φεγγαράκι του Γενάρη να τους βοηθά στα ξεκινήματα και στους στόχους που θα θέσουν μέχρι τα επόμενα γενέθλια τους. Ξεχωριστό  Solar Return επίσης για τους Αιγόκερους 12, 13, 14  Ιανουαρίου του  1992, 1993 και 1994 που θα βιώσουν την πρώτη Κρόνια Επιστροφή τους. Το Σύμπαν θα απαιτήσει την ενηλικίωση τους με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Τώρα, σε αυτή την πρώτη Κρόνια επιστροφή κάνουν κατάθεση γιατί τα οφέλη είναι ακόμη περισσότερα από τα κόστη. Στην επόμενη όμως,  που οι όροι θα έχουν αντιστραφεί και τα κόστη θα έχουν υπερισχύσει, τότε θα έχει μεγάλη σημασία η στάση ζωής της πρώτης Κρόνιας επιστροφής τους! Ο Κρόνος είναι ‘’Ελέφαντας’’  και δεν ξεχνά..

(‘’Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ’’ Άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στη σελ. μου στο f. B. Βάσια Μαυράκη  15 Μαρτίου 2020 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=917583375323184&id=170218583393004)

♈ ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα και τα επαγγελματικά σας θα μπουν στο στόχαστρο της  Νέας  Σελήνης του Γενάρη για εσάς τα παιδιά της Παρορμητικής Φωτιάς. Κυρίως  θέματα που αφορούν στην καριέρα σας σε σχέση πάντα με πρόσωπα εξουσίας που είναι σε θέση να κινούν τα νήματα της επαγγελματικής σας ανέλιξης. Ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές οι οποίες θα είναι εμφανείς στο τέλος του μήνα. Μην μπείτε στη διαδικασία να λύσετε θέματα, αλλά ούτε και να προχωρήσετε σε αντιπαραθέσεις  με γονείς ή  ανωτέρους σας, ιδιαιτέρως οι Κριοί που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ο έρωτας μπορεί να παραμονεύει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και η Νέα Σελήνη να σας τον αποκαλύψει!

♉ ΤΑΥΡΟΣ

 Φιλοσοφική διάσταση θα έχει η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 για εσάς τα Σταθερά παιδιά της Γης. Θα ενεργοποιηθεί  το κομμάτι του ωροσκοπίου σας  που αφορά στις σπουδές σας, στις  σκέψεις σας για  επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και στις  σκέψεις σας για αλλαγές κατεύθυνσης, μια και ο Ουρανός έχει κάνει ‘’καλή’’ δουλειά μέχρι τώρα! Σας έχει αλλάξει… εκ των θεμελίων σας και συνεχίζει! Έχετε μπει σε διάθεση αναθεώρησης τόσο  στις σπουδές σας αν βρίσκεστε στην ανάλογη ηλικία, όσο  και γενικότερα στην κοσμοθεωρία σας. Φιλική και αισιόδοξη η Νέα Σελήνη για τους Ταύρους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου, 12, 13, 14 Μαΐου, με τον έρωτα να έρχεται να σας συναντήσει από… μακριά!

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικό και βαθιά ψυχολογικό θα είναι το πρόσημο της Νέας Σελήνης του Γενάρη για  εσάς τα Μεταβλητά παιδιά του Αέρα. Θα σας ξυπνήσει την ανάγκη να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες, να διεκδικήσετε χρήματα από οφειλές ή αποζημιώσεις, αλλά και από δικαστικές αποφάσεις. Από την άλλη όμως θα σας ξυπνήσει και ανάγκες πιο εσωτερικές, πιο κρυφές και ενοχικές καθώς κάποιες ανασφάλειες σας θα αρχίσουν να τρανεύουν μέχρι το τέλος του μήνα και την Πανσέληνο της 28ης Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές ζωής, με παλιούς και άσβηστους  έρωτες να σας ξαναθυμούνται…

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο τρυφερό Φεγγαράκι γεννιέται ακριβώς απέναντι σας, κυκλοθυμικά παιδιά του Παρορμητικού Νερού. Όλα θα γίνουν σχέσεις, όλα θα θελήσουν να σας δείξουν το δρόμο προς  τις σχέσεις και αυτές  που πρέπει και αυτές  που δεν… πρέπει. Οι σύντροφοι, οι συνεργάτες, οι συνέταιροι, μπορεί να αλλάξουν ντύμα και από ‘’πρόβατα’’ να μετατραπούν σε ‘’λύκους’’ σε αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε ποιοι είναι πραγματικά πριν το τέλος του μήνα. Αφήστε τους να αποκαλύψουν πρώτοι το πραγματικό τους πρόσωπο και μετά παίρνετε αποφάσεις. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Και μην ξεχνάτε πως πάντα κάτι τελειώνει γιατί πρέπει να ξεκινήσει κάτι νέο… και ποια καλύτερη ευκαιρία από μια Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντι σας;

♌ ΛΕΩΝ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 θέλει να σας υπενθυμίσει το σώμα σας και τις ανάγκες του. Ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή, την καθημερινότητα σας και θα προσπαθήσει να σας ωθήσει σε νέες πιο ωφέλιμες συνήθειες μέχρι την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα. Μην αμελήσετε την υγεία σας  και να γίνετε επιμελείς σε  θέματα που απαιτούν  έλεγχο σε τακτά χρονικά διαστήματα,  όπως εξετάσεις και  check up.  Κάποια θέματα της καθημερινής επαγγελματικής σας ρουτίνα θα αλλάξουν και ίσως να σας ξεβολέψουν το επόμενο διάστημα. Καλό είναι να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε γρήγορα γιατί οι αλλαγές αυτές έχουν έρθει για να μείνουν. Προσεκτικοί οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου καθώς η Νέα Σελήνη σε όψη χιαστί μπορεί να φέρει εντάσεις και απρόοπτα γεγονότα.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία όμορφη Νέα Σελήνη θα είναι η πρώτη του 2021 για εσάς τα Μεταβλητά παιδιά της Γης! Ενεργοποιεί τον οίκο της χαράς της ζωής και των ευκαιριών. Έρωτας, φλερτ, δημιουργία, χαρές από παιδιά, ότι χρειάζεται για να γίνει η ζωή όμορφη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω  είναι ευεργετική για τους Παρθένους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου 12, 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου γιατί θα σημάνει νέα ξεκινήματα και θα φέρει αισιόδοξα νέα.   Επιχειρηματικά σχέδια,  μακρόπνοα πλάνα θα μπουν σε εφαρμογή και θα αρχίσουν να αποδίδουν μέχρι το τέλος του μήνα.  Εξίσου ευνοημένοι και οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου από τα τρίγωνα του Ουρανού που θα φέρουν ξαφνικές ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες

♎ ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Γενάρη θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα για εσάς τα Παρορμητικά παιδιά του Αέρα. Θα στρέψει  την προσοχή σας  σε θέματα που αφορούν την οικεία σας,  αλλά και τη σχέση σας με τα μέλη της οικογενείας σας, κυρίως τα γυναικεία. Ίσως είναι τώρα η στιγμή, στην ευκαιρία που θα σας δώσει το νέο Φεγγάρι, να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογενείας σας με τα οποία είχατε  απομακρυνθεί. Ίσως είναι τώρα η στιγμή  που θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην οικογενειακή αγκαλιά και να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Εξαιρετικά σημαντική η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, για τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί 13, 14, 15 και 16 Οκτωβρίου.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακή και χαριτωμένη θα είναι η Νέα Σελήνη του Γενάρη για εσάς τα παιδιά του Σταθερού Νερού. Μικρές μετακινήσεις σώματος και μυαλού, μικρές ψυχικές ανατάσεις, μικρές αισιόδοξες σκέψεις έτσι, χωρίς λόγο! Συγγενικές σχέσεις που είχαν υποστεί φθορά στο πέρασμα του χρόνου, μπορούν να επαναπροσδιοριστούν προκειμένου να βελτιωθούν και κυρίως  σχέσεις με  αδέρφια και  ξαδέρφια. Βελτιωμένος και ο τρόπος επικοινωνίας σας με το νέο Φεγγάρι του πρώτου μήνα του 2021 να σας βάζει στη διαδικασία να οργανώσετε τον τρόπο σκέψης σας και να καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει κάποιο ‘’παράθυρο’’ του…  υπολογιστή σας μέχρι το τέλος του μήνα και εσείς να του το… ανοίξετε διάπλατα!

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 θα ενεργοποιήσει τον οίκο που αφορά στα οικονομικά σας Μεταβλητά παιδιά της Φωτιάς. Νέα εισοδήματα,  νέες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και κάποια έξτρα έξοδα που δεν τα είχατε στο πρόγραμμα. Θα μπείτε στον πειρασμό να επενδύσετε και αν οι επενδύσεις σας  θα αφορούν στο περίσσευμα σας, τότε πολύ καλά θα κάνετε. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαιτέρως όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Υπάρχει  η πιθανότητα να δρομολογήσετε κάποιες αγορές ακινήτων που είχατε στο μυαλό σας από το προηγούμενο έτος και μέχρι το τέλος του χρόνου να τις έχετε  πραγματοποιήσει. Η αυτοεκτίμηση σας θα τονωθεί και θα σας κάνει να τολμήσετε ερωτικούς στόχους που στο παρελθόν είχατε φοβηθεί να τολμήσετε.  

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του Γενάρη στη δική σας αγκαλιά Παρορμητικά παιδιά της Γης. Είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας και αυτή τη φορά δε θα διστάσετε καθόλου μετά την τόσο  σκληρή προπόνηση που σας έκανε ο Πλούτωνας. Οι Αιγόκεροι της αρχής του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε να διαχειριστείτε όλο το νεογέννητο φως της και να το αξιοποιήσετε μέχρι την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα. Πρέπει να ικανοποιήσετε τις δικές  σας απαιτήσεις και κανενός άλλου, τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Οι βάσεις για νέα ξεκινήματα παντός είδους, έχουν τεθεί και μόνη σας μέριμνα να μείνετε πιστοί στο χρονοδιάγραμμα σας.  Είστε έτοιμοι για το μεγάλο έρωτα της ζωής σας και από τη στιγμή που το έχετε καταλάβει η απόσταση που σας χωρίζει από αυτόν είναι ελάχιστη.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 ενεργοποιεί τα ‘’άλυτα’’ και κρυφά ψυχολογικά σας, Σταθερά παιδιά του Αέρα με την προκλητική θέση και στάση σας στον κόσμο! Το τρυφερό Φεγγάρι του χειμώνα θα κατοικήσει για λίγες ημέρες στο 12ο Ηλιακό  σας σπίτι, τόσο όσο να σας δείξει την αναστάτωση που πρόκειται να βιώσετε το επόμενο διάστημα. Ψυχολογική ένταση, φοβίες με λόγο ή και χωρίς λόγο, παρασκήνιο, κρυφές κινήσεις, αλλά  και τάσεις απομόνωσης βιώνετε αυτό το διάστημα. Η μόνη δυνατότητα διαφυγής από το βαρύ αυτό κλίμα θα ήταν να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, όσο γίνεται. Σκέψεις του παρελθόντος και φοβίες επίσης του παρελθόντος έχουν ξυπνήσει, με τον Ερμή στο ζώδιο σας να περνάει σε μερικές ημέρες στη σκιά του. Προσέξτε καλά τα μυστικά σας μέχρι την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα και μην εμπιστεύεστε τα άτομα που  δεν πρέπει… Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου με τον Ουρανό να διαλύει σχέσεις ζωής.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Αυξημένη κοινωνικότητα και φρέσκιες  επιδιώξεις θα φέρει η Νέα Σελήνη σε εσάς, ευαίσθητα παιδιά του Μεταβλητού Νερού. Οι ευκαιρίες πολλές και θα πρέπει να αξιοποιηθούν μέχρι την Πανσέληνο στις 28 του μήνα.  Οι φίλοι θα αυξηθούν,  ο κοινωνικός σας  ιστός θα ενισχυθεί και οι μελλοντικοί σας στόχοι θα σας απασχολήσουν με παραγωγικό τρόπο. Ενδέχεται να μπείτε σε  διαδικασίες αναθεώρησης κάποιων σχέσεων που σας έχουν κουράσει, αλλά αρνείστε να το παραδεχθείτε. Ο έρωτας ίσως να σας περιμένει καμουφλαρισμένος σε φιλικό σας πρόσωπο σε αυτή την πρώτη Νέα Σελήνη του 2021, για εσάς τους μόνους και μοναχικούς! Προσεκτικοί οι Ιχθύες του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου, με τον Ποσειδώνα να σας θολώνει την κρίση.

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021, ήρθε για να μας θυμίσει αυτά που περάσαμε και αντέξαμε. Το τρυφερό χειμωνιάτικο Φεγγάρι θα δώσει τέλος για να φέρει μια νέα αρχή. Θα κλείσει το δύσκολο, γήινο κύκλο του Αιγόκερω και θα ανοίξει ένα νέο αέρινο κύκλο στον Υδροχόο με σκοπό να δροσίσει την πλάση, να ρίξει  τον πυρετό που την  κατάκαψε… 

Αυτό και τίποτα περισσότερο δεν  θα μας φέρει η Νέα Έντιμη Σελήνη του Γενάρη!