Βασίλης Τερλέγκας: Απαντά για το «Κατέβηκε ο Θεός και μου άλλαξε το λάστιχο» | terlegkas

 Ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Τερλέγκας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον κορωνοϊό, την απώλεια του πατέρα του, το δεύτερο διαζύγιο του και σχολίασε την παρεξήγηση με τον «Θεό που κατέβηκε να του αλλάξει το λάστιχο».

«Έχω τόσο καιρό να τραγουδήσω. Έκανα το καλοκαίρι κάποιες εμφανίσεις αλλά με πολλές προφυλάξεις. Είπα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα να δω πως θα πάει η ασθένεια, που τη φοβάμαι πολύ. Στην πρώτη καραντίνα έφτασα στα όριά μου.

Πήρα 25 κιλά και έχω χάσει κάποια αλλά θέλω άλλα 12. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι οικονομικά άνετος, τα έφαγα», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

Για την απώλεια του πατέρα του, ο Βασίλης Τερλέγκας είπε: «Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου και το ίδιο βράδυ τραγουδούσα.about:blankRemaining Time-0:00FullscreenMute

Από τότε “Η Γαρδένια” αφιερώθηκε σε εκείνον», ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι πελάτες έβγαζαν τα ρολόγια και τα δαχτυλίδια τους και μου τα έκαναν δώρο».

Για τις δύο πρώην συζύγους του, ο Βασίλης Τερλέγκας είπε: «Οι δύο σύζυγοί μου δεν ήταν ποτέ θαυμάστριές μου. Ποτέ δεν έκατσαν να τραγουδήσουν ένα τραγούδι μου. Με τη δεύτερη γυναίκα μου χωρίσαμε επειδή δεν άντεξε τον κόσμο γύρω μου, την επιτυχία μου ή την άκρη του σπιτιού που διάλεξα για να κοιμάμαι».