Σύμφωνα με όσα αναφέρι πηγή του βασιλικού περιβάλλοντος στην βρετανική Express, η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε το ζευγάρι στο Παλάτι για να παρεβρεθούν στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της, που θα λάβουν χώρα την επόμενη χρονιά και θα σημάνουν τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

«Το γεγονός ότι τους κάλεσε για το πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι ένα θετικό σημάδι, που δείχνει πως ό,τι κι αν γίνει, είναι οικογένεια. Όλες οι οικογένειες έχουν διαφωνίες και μπορεί να πληγώνει ο ένας τον άλλον, όμως παραμένουν οικογένεια»,ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Κι ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος διατηρεί μία εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στο νεότερο γιο του -ειδικότερα μετά τις αποκαλύψεις για το Μπάκιγχαμ και το παρελθόν του ίδιου, η βασίλισσα δείχνει πως «συγχωρεί πιο εύκολα».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποδείξει πως δεν έχουν σκοπό να βλάψουν εκείνη, αφού της τρέφουν μεγάλο σεβασμό και για τον λόγο αυτό έδωσαν μάλιστα, στην κόρη τους το χαϊδευτικό της όνομα. Ο κύριος στόχος τους δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του, Καμίλα, που πρόκειται να ανέβουν σύντομα στον θρόνο.