Πρόσωπο με πρόσωπο βρίσκεται ο 38χρονος πρώην προπονητής που φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας με την 16η τακτική ανακρίτρια στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος είναι αμετανόητος και δηλώνει ακόμα ερωτευμένος με την 20χρονη – σήμερα – αθλήτρια ενώ επανέλαβε πως η ερωτική σχέση που είχε μαζί της ήταν με τη συναίνεσή της.

Αμετανόητος δηλώνει ακόμα ερωτευμένος μαζί της και ισχυρίζεται πως τα γεγονότα που καταγγέλλει η αθλήτρια έγιναν ένα χρόνο μετά από ό,τι είπε η 20χρονη.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης του πρώην προπονητή είναι οι γονείς του και καταθέτουν σήμερα και αυτοί ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, προκειμένου να αντιτάξει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά την κατάθεση της 20χρονης σήμερα αθλήτριας και των γονιών της στον εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό που υπέστη το 1998 από παράγοντα της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Ο 38χρονος είναι αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις εκ των οποίων οι δύο αφορούν ανήλικο θύμα. Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του αφορά βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με την ανήλικη, κατά το επίμαχο διάστημα, αθλήτρια.

Η ίδια η παθούσα στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα όχι μόνο κατήγγειλε βιασμό από τον τότε προπονητή της, αλλά τόνισε πως ο 38χρονος την απειλούσε αν μιλούσε για όσα συνέβαιναν σε βάρος της.