Ένας άνδρας βρισκόταν σε διακοπές με φίλους του στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν διαπίστωσε πως μια αρκούδα είχε κάνει κατάληψη στο αυτοκίνητό του αφού πρώτα είχε σπάσει το τζάμι προκαλώντας αρκετά μεγάλες ζημιές στο όχημα.

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο κάτοχος του αυτοκινήτου να ανοίγει την πόρτα και να διώχνει τη μεγαλόσωμη αρκούδα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, ωστόσο υπάρχει μια άλλη πτυχή της ιστορίας ενδεχομένως πιο τρομακτική από αυτή της κατάληψης του αυτοκινήτου.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, Τζόζεφ Ντέελ, η αρκούδα αφού βγήκε από το όχημα απομακρύνθηκε και στη συνέχεια επέστρεψε μαζί με άλλη μια αρκούδα και επιχείρησαν να μπουν μαζί αυτή τη φορά στο αυτοκίνητο!

«Άρχισα να φωνάζω και να εκτοξεύω προς το μέρος τους ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Οι δύο αρκούδες στη συνέχεια προχώρησαν να φύγουν από το αυτοκίνητο και πήγαν στο πίσω μέρος της αυλής, στο σπιτάκι που μέναμε».

Παρότι τελικά οι αρκούδες άφησαν τον Ντέελ και την παρέα του ήσυχους, οι ζημιές που προκάλεσαν στο αυτοκίνητο το έκαναν να «μείνει» στην επιστροφή τους.  

«Έπρεπε να εγκαταλείψω το αυτοκίνητο αφού η ασφάλεια θα έκανε δύο ημέρες για να στείλει φορτηγό για να το φορτώσει».