Το 2020 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χρονιά των εκπλήξεων και των ανατροπών αφού πολλά είναι εκείνη με τα οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι για πρώτη φορά. Λίγο πριν την εκπνοή αυτής της χρονιάς όμως ακόμη μια έκπληξη ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα για να αποδείξει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί.

Ο λόγος φυσικά για την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο Ελληνίδες σταρ που για χρόνια είχαν καταφέρει για χρόνια να χωρίσουν το κοινό σε “Βισσικούς” και ¨Βανδικούς” συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο J2US, τραγούδησαν και έδωσαν ένας τέλος στην “κόντρα” που τις συνόδευε τόσα χρόνια.

Μια μέρα μετά αυτής της “ιστορικές” όπως τη χαρακτήρισαν κάποιοι συνάντηση, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας, “Άννα σε ευχαριστώ, ήταν υπέροχα”.

Φυσικά η ανάρτηση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από την Άννα Βίσση η οποία με μια μόνο πρόταση έδωσε ένα τέλος σε όσα γράφονταν τόσα χρόνια αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια.

«Νιώσαμε το ίδιο πιστεύω, δώσαμε τέλος σε κάτι ανύπαρκτο (από τη μεριά μας). Girls can do anything» έγραψε χαρακτηριστικά.