Να υπάρξει final 4 στο ΟΑΚΑ πρότεινε ο Παναθηναϊκός. Η συγκεκριμένη πρόταση ψηφίστηκε με 9-1 και έτσι τελικά το πρωτάθλημα Ανδρών στο βόλεϊ θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Έπειτα από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, η ΕΣΑΠ ζητάει το ΟΑΚΑ για ημιτελικούς στις δύο νίκες, ενώ οι τελικοί να γίνουν στις έδρες των ομάδων!

Το «τριφύλλι», μέσω του εκπροσώπου του, Παναγιώτη Μπόμη κατέθεσε την εν λόγω πρόταση, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ζήτησε τα ματς να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη. Δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερες ομάδες από την Αθήνα, κρίθηκε ότι οι ημιτελικοί και ο τελικός πρέπει να γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική πρόταση ψηφίστηκε από 9 ομάδες, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αποτελεί τη μοναδική ομάδα που ήταν αρνητική στο θέμα αυτό.

Οι τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα μέχρι και τη διακοπή ήταν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Φοίνικας. Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν να περάσει τελικό η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες, όπως και ο τίτλος επίσης να κριθεί σε δύο νίκες, κάτι που τελικά πέρασε.

Πάντως, τα ζευγάρια θα είναι Ολυμπιακός-Φοίνικας και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν, το Final 4 θα αρχίσει 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου και πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο στις 15 Ιουλίου. Ο τίτλος α κριθεί στις δύο νίκες.

Να σημειωθεί ότι η ΕΣΑΠ θα απευθυνθεί στον Λευτέρη Αυγενάκη, με σκοπό να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη διεξαγωγή των ματς στις συμφωνημένες ημερομηνίες.