Βόλος: Βλήματα από στρατιωτική άσκηση σκότωσαν πρόβατα!

Όλα λάθος πήγαν σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο καθώς τα βλήματα που είχαν προγραμματιστεί να πέσουν σε συγκεκριμένο σημείο, «έφυγαν» επτά χιλιόμετρα μακριά και έπεσαν σε χωράφι στην περιοχή Μεγαβούνι.

Σύμφωνα με το thessaliatv, άγιο είχε χθες το μεσημέρι ο κτηνοτρόφος Γιάννης Δοδόκιος όχι όμως και το κοπάδι του όταν ένα βλήμα του στρατού, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο ασκήσεων που διεξάγονται, χτύπησε το σημείο όπου βοσκούσαν οι κατσίκες στην ορεινή περιοχή των Γλαφυρών.

Απ’ ότι φαίνεται τον κτηνοτρόφο έσωσε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον φίλο με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το σημείο όπου εκείνη την ώρα βοσκούσαν τα άτυχα ζώα. Την ώρα που το βλήμα έσκασε στο σημείο χάθηκαν τα πάντα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το απίθανο αυτό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη στρατιωτική άσκησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Πεδίο Βολής των γλαφυρών. Κάτω από συνθήκες που ήδη διερευνώνται ένα βλήμα που εκτοξεύτηκε ξέφυγε 7 με 8 χλμ.

Βόλος: Βλήματα από στρατιωτική άσκηση σκότωσαν πρόβατα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως υπάρχει σήμανση για το πεδίο βολές και ότι τα ζώα μπήκαν μέσα σε αυτό.