Ακόμη μια ιστορία στην περίεργη μοναρχία του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αρχίσει να γράφεται καθώς η σύζυγός του, Ρι Σολ-γιου είναι κυριολεκτικά άφαντη!

Η πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας, την ακριβή ηλικία δεν γνωρίζει φυσικά κανείς όπως και τον αριθμό των παιδιών που έχει με τον Κιμ, εμφανίστηκε τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμών του νέο Ηλιακού Έτους στο θέατρο της Πιονγκγιανκ.

H πανέμορφη Ρι είναι… άφαντη!

Εκεί εμφανίστηκε μετά από έξι χρόνια (!) και η 74χρονη (πάντα με επιφύλαξη) θεία του Κιμ, Κιμ Γιονγκ-χούι, η οποία τον βοήθησε να αναλάβει την ηγεσία της χώρας μετά το θάνατο του πατέρα του.

Και ενώ από εκείνη την μέρα έχουν γίνει πολλά εθνικά events, σε κανένα δεν έχει εμφανιστεί η Ρι και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ή αν είναι καλά στην υγεία της.

Φυσικά αυτό δεν άργησε να πάρει διαστάσεις νουβέλας μυστηρίου, καθώς αρκετοί αναφέρουν πως νοσεί από κορωνοϊό ή ακόμη έχει εκτελεστεί!

Μια πηγή του Daily NK, με έδρα τη Νότια Κορέα, τόνισε πως η απουσία της Ρι από τα κοινά έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα στα υψηλά κλιμάκια της Πιονγκγιάνγκ.

Μένει να δούμε αν η Ρι θα εμφανιστεί ή θα έχει πέσει και εκείνη θύμα της εξτρεμιστικής λογικής του Κιμ…

Υπάρχουν τρεις «φήμες» που κυκλοφορούν, σύμφωνα με την πηγή.

1. Η πρώτη είναι ότι η Ρι υποφέρει από κάποια ασθένεια, αν και δεν θεωρείται η επικρατέστερη θεωρία.

2.Ορισμένοι πιστεύουν ότι φροντίζει τη θεία του Κιμ, την Κιμ Κιόνγκ-χούι.

Η Κιόνγκ χούι , η μικρότερη αδερφή του Κιμ γιονγκ Ιλ, φέρεται να είναι σοβαρά άρρωστη.

«Αυτή η φήμη είναι η πιο διαδεδομένη στην κοινωνία της Πιονγιάνγκ , δεδομένου ότι έχει διαδοθεί από άτομα που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες».

Πιστεύεται ότι ο Κιμ τρέφει πολλή «αγάπη» για τη θεία του μετά την εκτέλεση του συζύγου της και της συμπεριφέρεται σαν να είναι ο «προστάτης της οικογένειας» .

3.Υπάρχει επίσης η εικασία ότι η Ρι επικεντρώνεται στην εκπαίδευση της κόρης του ζευγαριού, η οποία λέγεται ότι γεννήθηκε το 2013, και είναι μαθήτρια δημοτικού.

Ωστόσο, ο ιστότοπος ανέφερε: «Αυτό ισχύει μόνο, αν η Γιου αέ ξεκίνησε το σχολείο κανονικά όπως και τα άλλα παιδιά.»

Υπάρχουν ορισμένοι Βορειοκορεάτες που φέρεται να πιστεύουν ότι η Ρι θα αναλάμβανε την εκπαίδευση της κόρης της, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων που επικεντρώνονται στο ρόλο της ως κόρη του ηγέτη της χώρας.

Μια άλλη θεωρία που κυκλοφορεί είναι ότι η εξαφάνιση του Ρι οφείλεται στην πανδημία του νέου κορωνοϊού. Μήπως η ίδια έχει νοσήσει από τον ιό ή απλά φοβάται για τα μέλη της οικογένειάς της.

Πολλοί πιστεύουν ότι η Ρι φοβάται να παρακολουθήσει δημόσιες εκδηλώσεις, ειδικά μαζικές συγκεντρώσεις, καθώς θα μπορούσε να θέσει το παιδί της σε κίνδυνο.