Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» παραμένει διασωληνωμένος ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι, όπως η κόρη του Σάντρα και η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού.

Επιπλέον, άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του στον κινηματογράφο και στο θέατρο του στέλνουν συνεχώς την αγάπη τους και τις ευχές τους, ώστε να βγει νικητής.