Του Γιάννη Χαλκιαδάκη

Το ταχύπλοο «World Champion Jet» της Seajets, βραβεύτηκε  από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019».

«Το βραβείο αποτελεί μεγάλη αναγνώριση και τιμή για τη Seajets,   με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη φορά που βραβεύεται ένα ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο στα ‘Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019’, καταλαμβάνοντας μια θέση δίπλα στα πιο αναγνωρισμένα πλοία», δήλωσε ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της εταιρίας Μάριος Ηλιόπουλος, παρουσία του υφυπουργού  Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συνεχίζοντας, ο κ. Ηλιόπουλος, σημείωσε πως» Στη Seajets οι στόχοι μας είναι απόλυτα ταυτισμένοι με τους στόχους όλων των Ελλήνων που θέλουν να δουν την Ελλάδα, αυτή τη χώρα με την τεράστια ιστορία και πολιτισμό, να ξαναχαμογελά και να επιστρέψει η υπερηφάνεια και η χαρά στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

 Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα στο Αιγαίο μας, στην Ελλάδα μας που ποτέ δεν θα επιτρέψουμε να την λησμονούν, συμβάλλοντας πάντα στην ανάδειξή της για να προβάλλεται στο εύρος που της αξίζει»

Τα διεθνούς αναγνώρισης και κύρους βραβεία “Lloyd’s List Greek Shipping Awards” διοργανώνονται από τη Lloyd’s List, τη ναυτιλιακή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1734.  Η αξιολόγηση των βραβευθέντων γίνεται από μια ανεξάρτητη ομάδα 10 κριτών από πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας