Είναι μόλις δύο ετών και έχει μια εντυπωσιακή τούφα με λευκά μαλλιά εξαιτίας ενός σπάνιου συνδρόμου που σε πολλούς θυμίζει την κακιά της Disney Κρουέλα Ντεβίλ.

Talyta Youssef Aziz Vieira, 43, from Jericoacoara, Brazil, gave birth to daughter Mayah in November 2018

Η 43χρονη Talyta Youssef Aziz Vieira από τη Βραζιλία έφερε στον κόσμο την κόρη της Mayah τον Νοέμβριο του 2018. Δεν σοκαρίστηκε ωστόσο όταν είδε ότι τα μαλλιά του βρέφους είχαν δύο διαφορετικά χρώματα.

But she as not shocked to see her baby had two different hair colours due to a genetic condition

Ο παππούς της, η μητέρα της, η θεία της αλλά και ξαδέρφες της γεννήθηκαν με το σύνδρομο που αποκαλείται piebaldism – μια γενετική πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα τμήματα του δέρματος και των μαλλιών να έχουν πιο ανοιχτό χρώμα λόγω έλλειψης μελανινοκυττάρων στο δέρμα που παράγουν μελανίνη.

It causes areas of skin and hair to appear lighter than usual due to a lack of melanocytes in the skin which produce melanin

Από τη στιγμή που γεννήθηκε, οι συγγενείς ενθάρρυναν τη μικρή Mayah να αγαπήσει το λευκό στα μαλλιά της.

Mayah's parents (pictured al together) now hope to encourage Mayah to continue to have confidence in her condition

Σύμφωνα με τη μητέρα, η ίδια στην εφηβεία της προσπαθούσε να κρύψει τις λευκές τούφες ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά της διότι ανησυχούσε διαρκώς για το πώς θα σχολιαζόταν η εμφάνισή της. Σύντομα όμως συνειδητοποίησε ότι κάποιοι είδαν την ομορφιά της ακριβώς σε αυτή τη διαφορετικότητα.

Talyta (pictured with her daughter) said that during her own teenage years she would hide her white streaks behind the rest of her hair after being constantly worried that she would be judged by her peers

Και η Mayah έχει εξοικειωθεί με την εμφάνισή της και, σύμφωνα με τη μητέρα της, το κοριτσάκι ντύνεται μαζί της για να μοιάζουν και οι δύο στην κακιά Κρουέλα Ντεβίλ και βλέπουν τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας».

Talyta said that the little girl has taken to dressing up alongside her mother to watch 101 Dalmatians