Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, η οποία αφορούσε στα υποτιθέμενα οφέλη της έκθεσης στον ήλιο των γυναικείων γεννητικών οργάνων, με πολλούς σχολιαστές να σπεύδουν να χαρακτηρίσουν επικίνδυνους τους ισχυρισμούς της καλλονής.

Η ανάρτηση της 23χρονης Λετίσια Μαρτίνς, που συνοδευόταν μάλιστα με μια άκρως προκλητική φωτογραφία που έδειχνε την ίδια ξαπλωμένη ολόγυμνη σε μια βεράντα, με ανοιχτά τα πόδια, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον πρωινό ήλιο. Το ξέρατε ότι η έκθεση των απόκρυφων σημείων σας στον ήλιο μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη ενέργεια, να τονώσει τη λίμπιντό σας, να βελτιώσει τον κιρκάδιο ρυθμό (που ρυθμίζει ολόκληρη τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος) και να σας εξασφαλίσει ξεκούραστο ύπνο;».

«Τι πιστεύετε εσείς για αυτήν την εμπειρία;» καταλήγει ρωτώντας τους χιλιάδες followers της η χυμώδης καλλονή.

Η ανάρτηση προκάλεσε πολλά σχόλια, με αρκετούς χρήστες να εγκωμιάζουν το κορμί της 23χρονης και να εκφράζουν τον θαυμασμό της για τα σωματικά της προσόντα. Υπήρχαν όμως και πολλοί που επέκριναν τη νεαρή Βραζιλιάνα, κατηγορώντας της ότι ήθελε απλά να ποστάρει μια γυμνή φωτογραφία και ότι δίνει παραπλανητικές πληροφορίες στους followers της

«Εάν θες να ανεβάσεις ροζ περιεχόμενο κάν’το, απλά μην μπερδεύεις πρακτικές που μπορεί να έχουν ολέθρια αποτελέσματα» 
έγραψε μια σχολιάστρια επιπλήττοντας τη νεαρή κοπέλα.