Βρέθηκε ο πιθανός δολοφόνος της μικρής Μαντλίν | mantlin arthrou 2

Ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του αληθινού δολοφόνου της άτυχης Μαντλίν βρίσκεται πλέον η αστυνομία, η οποία φαίνεται ότι κατηγορεί έναν 43χρονο σεσημασμένο που έχει ήδη καταδικαστεί για το βιασμό μιας 72χρονης από την Αμερική, στο ίδιο θέρετρο της Πορτογαλίας, το 2005. Με αποτέλεσμα να μείνει στη φυλακή για 7 χρόνια, χάνοντας μάλιστα την έφεση που κατέθεσε τον περασμένο μήνα.

Οι εισαγγελείς θεωρούν τώρα ότι ο 43χρονος θα μπορούσε να κατηγορηθεί και για άλλα τρία σεξουαλικά εγκλήματα που έγιναν στην ίδια πόλη.

Ο Hans Christian Wolters, που ηγείται των γερμανικών ερευνών για την εξαφάνιση, είπε στην εφημερίδα “The Sun” ότι είναι πολύ σίγουρος για την έρευνα. 

Πηγή, είπε για την έρευνα, στην εφημερίδα: “Τα πράγματα προχωρούν στην υπόθεση και υπήρξαν πολλά υποσχόμενα βήματα και στοιχεία, ειδικά από Βρετανούς παραθεριστές που ήταν στην Praia da Luz την περίοδο που η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε”.

“Είμαστε αισιόδοξοι για μία σημαντική αποκάλυψη. Προς το παρόν δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσουμε για την εξαφάνιση της Μαντλίν, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία στις άλλες περιπτώσεις είναι πολύ ισχυρά.

Ο 43χρονος, έγινε βασικός ύποπτος της υπόθεσης, τον Ιούνιο. 

Ο κύριος Wolters έχει δηλώσει ότι οι ερευνητές έχουν “συγκεκριμένα στοιχεία”, αλλά όχι “εγκληματολογικά στοιχεία”, ότι σκότωσε το κοριτσάκι.

Η Metropolitan Police συνεχίζει την ενεργή έρευνά της ως έρευνα για αγνοουμένη, καθώς δεν υπάρχει “οριστική απόδειξη για το αν η Madeleine είναι ζωντανή ή νεκρή”.

Ο βασικός ύποπτος πάντως, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την εξαφάνιση του τρίχρονου κοριτσιού. Ο δικηγόρος του έχει πει ότι εξαρτάται από τους εισαγγελείς αν θα αποδείξουν την ενοχή του 43χρονου και όχι από τον 43χρονου αν θα αποδείξει την αθωότητά του.