Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς και ολόκληρη η Ευρώπη κινείται σε ρυθμούς…. Euro!

Το πρωί της Παεασκευής δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο τραγούδι της σπουδαίας διοργάνωσης.

Ο διάσημος DJ, Martin Garrix, αλλά και τα δύο πιο γνωστά μέλη των U2, οι Bono και The Edge, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο… soundtrack του Euro με τίτλο «We are the People».

Υπενθυμίζουμε πως η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου και θα λήξει στις 11 Ιουλίου σε 11 διαφορετικές πόλεις.

Η Panik Records/Sony Music ανακοινώνει την κυκλοφορία του επίσημου UEFA EURO 2020 τραγουδιού ‘We Are The People’ από τον Martin Garrix σε συνεργασία με τους Bono και The Edge. Μετά από έναν χρόνο αναμονής και κρατώντας το κρυφό, το νέο hit είναι τώρα διαθέσιμο.

Με το track να ετοιμάζεται για τρία χρόνια, ο Martin Garrix από τα αρχικά στάδια δημιουργίας του νέου single, ένιωσε ότι οι φωνητικές ικανότητες του Bono θα ταίριαζαν απολύτως με το ‘We Are The People’.Το όραμα του έγινε πραγματικότητα όταν και ο Bono και ο The Edge από τους U2, συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο τραγούδι του. Η συνεργασία εξελίχθηκε περαιτέρω καθώς ο Bono έγραψε τους στίχους και δημιούργησε τις μελωδίες και ο The Edge πρόσθεσε την κιθάρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα anthem με signature ήχους από όλους του