Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

WIND : Με υψηλές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα

Τη μακροχρόνια δέσμευση της Wind για αξιοπιστία, βελτίωση και ανάπτυξη προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, εξέφρασε ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της εταιρίας Γιώργος Τσαπρούνης, παραλαμβάνοντας για 3η χρονιά την Platinum διάκριση για την εφαρμογή υπεύθυνων πρακτικών σε θέματα ΕΚΕ και για 2η χρονιά, την ειδική διάκριση για την προφορά της στην Κοινωνία.«H εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο, κομβικής σημασίας, για την ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και για τη σχέση μας με την ελληνική κοινωνία», είπε μεσοβδόμαδα ο κ. Τσαμπρούνης, παρουσία του προέδρου του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης Δημήτρη Μαύρου και   των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη  και του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης Νίκου Αυλώνα.

Η Wind κατατάσσεται, για μια ακόμα χρονιά, στην κατηγορία Platinum

Πιο αναλυτικά, έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  «20 Στόχοι για το 2020» , η Wind κατατάσσεται, για μια ακόμα χρονιά, στην κατηγορία Platinum βάσει της αξιολόγησης του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index), ενώ ταυτόχρονα απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά ειδική διάκριση για την προσφορά της στην Κοινωνία. Η νέα στρατηγική που χαράζει η   εταιρία – η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθετεί μία παγκόσμια προσέγγιση –  αποτελείται από 20 στόχους για το 2020,  στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δέσμευσής της να συμβάλλει ενεργά και αποτελεσματικά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, εναρμονιζόμενη πλήρως με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών (SDGs). Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της Wind αξιολογήθηκαν από τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) με σημείο αναφοράς 100 αυστηρά διεθνή κριτήρια. Μια διαδικασία εξαιρετικά απαιτητική και χρονοβόρα καθώς κάθε κριτήριο πιστοποιείται μόνο μέσα από αυστηρούς δείκτες (KPIs) και εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.

Κατέγραψε το 13 συνεχόμενο τρίμηνο ανάπτυξης, από τις αρχές του 2016

Στο μεταξύ το 13 συνεχόμενο τρίμηνο ανάπτυξης, από τις αρχές του 2016, κατέγραψε   η Wind Ελλάς, ανακοινώνοντας τα οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου 2019,   με τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες , να κινούνται ανοδικά, 2,3% ετησίως, στα 120,7 εκατ. ευρώ και το προσαρμοσμένο EBITDA να σημειώνει   εντυπωσιακή αύξηση κατά 26,2% ετησίως, στα 32,7 εκατ. ευρώ. Πιο αναλυτικά, τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες αυξήθηκαν σε ετήσια βάση κατά 2,3% στα 120,7 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα κινητής τηλεφωνίας να αυξάνονται κατά 3,1% στα 66,7 εκατ. ευρώ, α έσοδα σταθερής τηλεφωνίας να παρουσιάζουν αύξηση 2,1% στα   41,8 εκατ. ευρώ.

Οι συνολικές επενδύσεις ανήλθαν   στα 19,5 εκατ. ευρώ

Παράλληλα, οι συνολικές επενδύσεις ανήλθαν   στα 19,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας   αύξηση 55,2% ετησίως στην κίνηση data στο δίκτυο κινητής, 92,6% ετησίως στη βάση πελατών NGA, με 619.000 πελάτες σταθερής συνολικά, εμφανίζοντας αύξηση 3,7% ετησίως.  Ταυτοχρόνως, τα   νοικοκυριά με υπηρεσίες σύγκλισης αυξήθηκαν κατά 12,6% σε ετήσια βάση στα 210.000, ενώ η Wind Vision ενέγραψε συνολικό αριθμό πελατών 37.900 στο τέλος Μαρτίου αύξηση 95% και στη κάλυψη 4G, στο 99%, μεσοπρόθεσμος στόχος κάλυψης για το έτος, ενώ κατασκευάστηκαν 274.000 γραμμές NGA πανελλαδικά και ενεργοποιήθηκαν 159.000 γραμμές

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα