Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη τόνισε: «Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών. Τα ισόβια θα έπρεπε να είναι πραγματικά ισόβια. Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή. Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους, στο υπέροχο νησί τους στην Ρόδο. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου».

Σχετικά με τη διαδικασία της δίκης, εξέφρασε την ικανοποίησή της. Υποστήριξε την Εισαγγελέα Αριστοτελεία Δόγκα λέγοντας ότι: «Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα. Δεν μπορούν να την κακολογούν για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες (τον 23χρονου Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 21χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λουτσάι) αλλά και τους γονείς τους ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1 TV