Τι λένε οι γονείς των δραστών για τη δολοφονική επίθεση στο σταθμάρχη

O άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό από ανήλικους συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς όπως αποδείχθηκε ήταν σχεδόν μια δολοφονική επίθεση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του άτυχου άνδρα.

Βέβαια, οι καταθέσεις των ανήλικων αλλά και οι ισχυρισμοί τους που μεταφέρονται μέσω των δικηγόρων είναι ιδιαιτέρως εμπρηστικοί, καθώς κατηγορούν τον άτυχο άντρα ότι εκείνος φάνηκε προκλητικός απέναντί τους.

Οι δράστες ήταν δύο αδέλφια και τους απαγγλέθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, ενώ έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη.

Αίσθηση προκαλεί όμως και η συμπεριφορά ενός ειδικού φρουρού της ΕΛΑΣΤ, που κατηγορείται ότι κάλυψε και συμβούλεψε τους δράστες που να κρυφτούν, ωστόσο τελικά αυτός αφέθηκε ελεύθερος αλλά έχει τεθεί σε  διαθεσιμότητα.

Τι λένε οι γονείς των δραστών

Οι γονείς από την άλλη των δραστών αρνούνται να αποδεχτούν την δολοφονική μανία των παιδιών τους, καθώς τα θεωρούν διαμάντια.

Ο πατέρας των νεαρών μιλώντας στο Tlive ο πατέρας κάνει λόγο για… «κακιά στιγμή»:

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα τέλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα. Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται»  είπε ο πατέρας τους, ενώ η μητέρα τους δήλωσε ότι «Ό,τι έγινε, έγινε» και  «σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα»