ΥΓΕΙΑ: Στις 17 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

Για μια ακόμη χρονιά το ΥΓΕΙΑ θα συμμετέχει στο διεθνές σεμινάριο, «7th Endoscopic Skull Base Dissection Course», που θα διεξαχθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου 2021, στο ATT Center στο Μαρούσι, για πρώτη φόρα στην Ελλάδα μετά από 6 χρόνια διεξαγωγής του στο Leiden της Ολλανδίας.

Οργανωτές του διεθνούς σεμιναρίου, τα τελευταία 7 χρόνια, είναι ο Χρίστος Κ. Γεωργάλας, PhD, MRCS(Ed), DLO(Eng), FRCS(ORL-HNS), FEB(ORL-HNS) (Hon), Διευθυντής του Κέντρου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ, Τακτικός Καθηγητής Χειρουργικής (Κεφαλής και Τραχήλου) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και ο Wouter van Furth, Νευροχειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Leiden της Ολλανδίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολλανδικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας.

7th Endoscopic Skull Base Dissection Course

Στο πλαίσιο του τριήμερου πρακτικού σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες που θα καλύψουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ενδοσκοπική χειρουργική βάσης κρανίου, μίνι-συμπόσιο με θέμα Surgery in the time of COVID-19 αλλά κυρίως 3ήμερη πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα. Ο κάθε σταθμός πρακτικής άσκησης θα είναι εξοπλισμένος με fresh frozen cadaveric specimens, ενδοσκόπια, ενδοσκοπικά εργαλεία, και νευροπλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, ώστε να προσομοιώνει πραγματικό περιβάλλον του χειρουργείου.

ΥΓΕΙΑ: Συμμετοχή στο 7th Endoscopic Skull Base Dissection Course | 100 2

Στους εκπαιδευόμενους που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο περιλαμβάνονται νευροχειρουργοί και ωτορινολαρυγγολόγοι από Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία, Κύπρο, Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.