Νέο βίντεο ντοκούμέντο ήρθε στο φως, από τη στιγμή που η 34χρονη δέχεται επίθεση με βιτριόλι, από το δελτίο του ANT1. Σε αυτό φαίνεται αρχικά η 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο στη συνέχεια φαίνονται ακόμη δύο άλλα πρόσωπα.

Πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες, που το προφίλ τους ταιριάζει στην περιγραφή που είχε δώσει η άτυχη 34χρονη.

Η δεύτερη μαρτυρία του θύματος στην ΕΛ.ΑΣ

Η Ιωάννα φέρεται να ξαναμίλησε στην ΕΛ.ΑΣ μέσα από το νοσοκομείο. Αυτή τη φορά ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, άρχισε να θυμάται πληροφορίες που θα βοηθήσουν το έργο των Αρχών.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Εκεί εστιάζει η ΕΛ.ΑΣ

Η Αστυνομία εστιάζει σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα. Επίσης «χτενίζει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε το θύμα για ύποπτα στοιχεία ενώ έλαβε κατάθεση τόσο από τον πρώην όσο και από τον νυν σύντροφό της. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

«Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» είπε η δράστις και έριξε το βιτριόλι

Επιπλέον πληροφορίες έδωσε και το δελτίο του Star, στο οποίο αναφέρθηκε ότι η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις», όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα. «Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η δράστις είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της. Φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ό,τι υλικό έχουν στα χέρια τους. Το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Σώθηκε το μάτι της αλλά…

Η 34χρονη έφυγε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο. Τα νέα είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει μια απώλεια όρασης.