Νέες εξελίξεις σήμερα στην υπόθεση με τον ράπερ Lamanif, καθώς η 30χρονη γυναίκα που καταγγέλθηκε για τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο και τον εκβιασμό του 24χρονου, προχώρησε στην αντεπίθεση, υποβάλλοντας δύο μηνύσεις προσερχόμενη στο Α.Τ. Καλαμαριάς.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 30χρονης, η εντολέας του υπέβαλε μηνύσεις στον ράπερ Lamanif για συκοφαντική δυσφήμιση και κατά του έτερου ράπερ που επεξεργάστηκε το υλικό «με τη μορφή της διακίνησης προσωπικών ευαίσθητων δεδομένων», χωρίς την άδειά της.

Σε δηλώσεις της έξω από το Α.Τ, όπως μετέδωσε το Star, η 30χρονη γυναίκα ανέφερε: «Οι ισχυρισμοί περί “αφέντρας” είναι προσβλητικοί, συκοφαντικοί και αποτελούν αισχρά ψέματα. Ποτέ δεν τραβήχτηκε βίντεο εν αγνοία του, ίσα-ίσα εκείνος το ζήτησε. Εμένα καταστρέφεται καθημερινά η ζωή μου και εκείνος γίνεται πιο διάσημος κάθε ημέρα. Είχαμε μία σχέση πριν ένα χρόνο, για λίγο καιρό, διακόψαμε γιατί έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις. 

Το μόνο λάθος που παραδέχομαι είναι ότι έδωσα το βίντεο σε έναν παιδικό μου φίλο, χωρίς να ξέρω ότι θα το διακινήσει ενώ του το ζήτησα κιόλας να μην το κάνει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα εκτροχιάστηκαν. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει όλο αυτό, δεν γνώριζα ότι υπήρχε μία κόντρα από πίσω γιατί δεν ακολουθούσα κανέναν από τους δύο ράπερ».

«Θα ήμουν πολύ πρόθυμη να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά από τη στιγμή που με κατηγορεί για εκβιασμό, ότι ανήκω σε κύκλωμα, ότι είμαι αφέντρα, απαιτώ εγώ συγγνώμη. Ουδέποτε ζήτησα χρήματα, δεν υπάρχει καμία μορφή εκβιασμού. Βρίσκομαι στη μέση και δέχομαι πυρά από παντού», συμπλήρωσε η 30χρονη ενώ κατέληξε λέγοντας πως δεν επικοινώνησε μαζί του μετά το γεγονός παρά μόνο με ανθρώπους του κύκλου του.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών, μετά από μήνυση του 24χρονου ράπερ Lamanif, ο οποίος την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση, εκβιασμό, παραβίαση προσωπικών δεδομένων κι άλλων αδικημάτων.

Σύμφωνα πάντα με τον Lamanif, η 30χρονη γυναίκα φέρεται να τον απειλούσε με «ροζ» βίντεο, το οποίο φαίνεται να ήταν και η αιτία εξαφάνισης του ράπερ.