Στα δικαστήρια έφτασε σήμερα (22 Ιουλίου) λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονη Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου ένα 10ήμερο.

Η γυναίκα κατέφθασε στα δικαστήρια, φορώντας κουκούλα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ασκήθηκε εις βάρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης. Αυτό γνωστοποίησε ο συνήγορος της, αμέσως μετά τη νέα προθεσμία που πήρε για αύριο (Τρίτη), στις 11 το πρωί.

Ήδη, εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νομικός της συμπαραστάτης θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ