Παρέμβαση εισαγγελέα για δηλώσεις Μητρούδη - Τι είπε για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη

Σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου, σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, η αναισθησιολόγος κρίθηκε αθώα.

Ο πρόεδρος ανέλυσε ένα-ένα τα θέματα που προέκυψαν, τις καταθέσεις αλλά και τις δυσκολίες για να τεκμηριώσει το σκεπτικό της απόφασης.

Είπε γιατί διέταξαν την πραγματογνωμοσύνη στις 16 Δεκεμβρίου, καθώς τότε προέκυψαν νέα ζητήματα και επομένως το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να διερευνηθούν.

Στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε η εξέταση των τριών πραγματογνωμόνων που είχαν απαντήσει εγγράφως στα ερωτήματα του δικαστηρίου.

Παρ όλα αυτά, κλήθηκαν να εξεταστούν, με σκοπό να απαντήσουν σε νέες ερωτήσεις και να δώσουν διευκρινήσεις. Οι τοποθετήσεις τους πάντως προσέγγιζαν τις θέσεις της πλευράς της κατηγορουμένης αναισθησιολόγου.

Η στάση αυτή καταδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης, για την οποία έχουν ειπωθεί παρά πολλά και έτσι το δικαστήριο δια του προέδρου θέλησε να εξηγήσει με λεπτομέρειες το σκεπτικό.

Χαρακτηριστικό ήταν επίσης, το γεγονός ότι ο πρόεδρος αναφέρθηκε ακόμα και σε συγκεκριμένους ισχυρισμούς και εκδοχές.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Εισαγγελέας της έδρας ο οποίος επιμένει στη ενοχή της κατηγορουμένης και αμέσως μετά τοποθετήθηκαν οι συνήγοροι των δύο πλευρών.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr