Για δεύτερη φορά στον ανακριτή ο ψευτογιατρός μετά τα στοιχεία που μπήκαν στη δικογραφία, καταγγέλλοντας τη δράση του. Μία δράση που στηρίχθηκε στα βότανα και στα έλαια, με την υπόσχεση θεραπείας σοβαρών νοσημάτων.

Ο 47χρονος είχε κληθεί να απολογηθεί συμπληρωματικά στις 28 Ιανουαρίου, αλλά ζήτησε αναβολή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, εμφανίζεται να εμπλέκεται στους θανάτους συνολικά 12 ανθρώπων και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλων 14.

Κατά την απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν εκείνος υπεύθυνος για τον θάνατο των άτυχων ασθενών και πως ο ίδιος ήθελε απλώς να τους απαλύνει τον πόνο.

«Παρίστανα το γιατρό, όμως δεν ευθύνομαι εγώ για το θάνατο των ασθενών. Ήταν καρκινοπαθείς στο τελικό στάδιο. Ήθελα να τους βοηθήσω για να μην υποφέρουν».

Αναφερόμενος στην ύπαρξη συνεργών -για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί 16 πρόσωπα να δώσουν εξηγήσεις-, αρνήθηκε ότι οι υπόλοιποι είχαν ανάμειξη στην υπόθεση.

«Δεν είχα συνεργούς. Οι συγκατηγορούμενοί μου πίστευαν ότι ήμουν γιατρός. Τους παραπλάνησα. Είναι αθώοι» φέρεται να υποστήριξε.