Οι γαλλικές Αρχές σε επικοινωνία που είχαν με τις ελληνικές υποστήριξαν ότι η γυναίκα που είναι με την μικρή Βαλεντίν είναι η βιολογική της μητέρα!

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία που αφορούν στην εν λόγω υπόθεση, η οποία ξεκίνησε ως εξαφάνιση, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως εξήγησαν οι Αρχές της Γαλλίας, υπάρχουν στοιχεία που πιστοποιούν τη συγγένεια της 7χρονης με τη συγκεκριμένη γυναίκα, που προκύπτουν από έρευνα στο περιβάλλον της, συνεντεύξεις και το σχολείο που φοιτά η μικρή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της μικρής είχε ξεκαθαρίσει ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία της Γαλλίας, η γυναίκα είναι στο συγκεκριμένο κράτος από το 2015.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αστυνομικοί είπαν στους Έλληνες συναδέλφους τους ότι αν επιθυμούν εξέταση DNA για να πιστοποιήσουν και τυπικά τη συγγένεια ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, τότε πρέπει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Οι Αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες, αφού η στάση του πατέρα δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα έλυσε ο εντοπισμός του κοριτσιού.

«Από την πρώτη στιγμή, παροτρύνω τον πατέρα να πει την αλήθεια. Δεν υπήρχε λόγος να φτιάξει όλο αυτό το σενάριο» είπε ο Βασίλης Νουλέζας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σημειώνοντας πως δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο.

Ο δικηγόρος του Αμπελκά αποκάλυψε ότι ο εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε χθες ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν και του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ήταν οργισμένος και προειδοποίησε τον κατηγορούμενο ότι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ακόμη και για αρπαγή!

Αν και είπε πως «πιστεύω ότι είναι ο βιολογικός πατέρας», ο Βασίλης Νουλέζας πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή ζητά από τον εντολέα του να προσκομίσει πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. «Δεν μπορώ να βεβαιώσω δημόσια τίποτα.

Από την πρώτη στιγμή του είπα μέσω της πρεσβείας του Κονγκό να ζητήσουμε πιστοποιητικό γεννήσεως γιατί είπε ότι το έχασε. Θα ήθελα να το έχω την Παρασκευή που θα απολογηθεί στον ανακριτή», τόνισε. Χαρακτηρίζοντας «ανόητη» τη συμπεριφορά του πελάτη του, ο Βασίλης Νουλέζας είπε ότι ο Αμπελκά τον εξουσιοδότησε να ζητήσει συγγνώμη.