Όπως συχνά κάνει ο Tάκερ Κάρλσον, μίλησε ξανά για εξωγήινους και UFOs στην δημοφιλή εκπομπή του στο κανάλι Fox την Τρίτη το βράδυ. Αλλά αυτή τη φορά υπάρχει μια νέα εξέλιξη: «αυτά τα UFO μπορούν να πετούν όχι μόνο στον αέρα, αλλά και υποθαλάσσια».

Μια νέα έκθεση από την αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών επιβεβαιώνει κάτι που φημολογείται εδώ και μήνες. Στα τέλη του περασμένου έτους, ένα μαχητικό αεροσκάφος F / A-18 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τράβηξε μια πολύ καθαρή φωτογραφία ενός αγνώστου αντικειμένου σε σχήμα τριγώνου.

Αυτό το όχημα, ό, τι κι αν ήταν, φάνηκε να λειτουργεί με ένα σύστημα πρόωσης που δεν παρήγαγε ορατά καυσαέρια. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε το πώς μπορεί να συμβεί αυτό. Η θέαση αυτού του UFO έγινε κοντά σε αμερικανικό πυρηνικό αεροπλανοφόρο. Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη επειδή μια σειρά από τέτοιες θεάσεις παρατηρούνται κοντά σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και πυρηνικές κεφαλές.

Στην εκπομπή του μίλησε ο Τομ Ρόγκαν, πρώην στρατιωτικός και νυν συντάκτης στην εφημερίδα Washington Examiner όπου και μίλησε για την  έκθεση της Υπηρεσία Πληροφοριών που έγινε πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Ρόγκαν συνόψισε αυτό το περιστατικό λέγοντας:

«Το περιστατικό αυτό που συνέβη στα τέλη του 2019, ουσιαστικά περιελάβανε ένα σμήνος αεροσκαφών των ΗΠΑ, όπως και στα περιστατικά το 2004 και του 2015, τα οποία έκαναν δοκιμαστικές πτήσεις, σχετικά με αποστολές που θα εκτελέσει το Ναυτικό στο εξωτερικό», δήλωσε αρχικά ο Ρόγκαν.

«Οι πιλότοι πετούσαν στα ανοικτά των ακτών του Ατλαντικού και ξαφνικά είδαν ένα μαύρο τριγωνικό αντικείμενο με λευκές λυχνίες στις περιφερειακές άκρες του, να βγαίνει μέσα από το νερό με τρομερή ταχύτητα σε γωνία περίπου 90 μοιρών. Και ένας από τους πιλότους κατόρθωσε και τράβηξε μια πολύ καλή φωτογραφία αυτού του αντικειμένου»

«Σύμφωνα με τις αναφορές των πιλότων, το σκάφος έκανε ελιγμούς με τέτοιους τρόπους που θα καθιστούσε ένα υποβρύχιο, ένα αεροπλανοφόρο ή οποιοδήποτε στρατιωτικό πολεμικό πλοίο, εξαιρετικά ευάλωτο σε μια πιθανή επίθεση», τόνισε ο Ρόγκαν.

Και κλείνοντας ανέφερε πως «Αυτά που μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα, στον αέρα, κάτω από το νερό, στο διάστημα, τουλάχιστον σε χαμηλή τροχιά, είναι πέρα ​​από κάθε γήινη τεχνολογική ικανότητα, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Το καλοκαίρι, αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα του FBI έκαναν λόγο για εξωγήινους γίγαντες, ιπτάμενους δίσκους και πολυδιαστασιακά όντα και προειδοποιούσαν για σοβαρή κατάσταση που θα μπορούσε να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή με UFO που είναι σε θέση να καταστρέψουν κάθε γήινο αεροσκάφος.

(πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση του FBI)

Ετικέτες: