Σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ με 2-2, ο Βασίλης Ζαγαρίτης εστίασε στα λάθη του «τριφυλλιού» στην άμυνα και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός στη Nova:

Για το διάστημα που δεν τον υπολόγιζε ο Ντάνι Πογιάτος: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Προσπαθείς να δίνεις το 100% και να βελτιώνεσαι. Ο κ. Συλαϊδόπουλος με γνωρίζει, μου είπε πως με εμπιστεύεται και ήθελα να κάνω ένα καλό παιχνίδι για να του δείξω πως σωστά με επέλεξε».

Για το ματς: «Μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας. Ήμασταν σταθεροί στο πρώτο μέρος, μετά… χαθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε στην αρχή να βάλουμε τρία γκολ και μετά από κόρνερ δεχτήκαμε τέρμα».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο:
«Ξέραμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Στο δεύτερο είπαμε πως μπορούμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ο κόουτς μας είπε πως είναι χαρούμενος για αυτό που παρουσιάζουμε».

Για το γιατί δεν ήρθε η νίκη:
«Χάσαμε το μυαλό μας, είχαμε τρία λεπτά με σερί κόρνερ του ΟΦΗ. Ήταν λάθη ατομικά. Δε νομίζω πως ο ΟΦΗ δημιούργησε κάποια φάση παίζοντας από πίσω».

Για την κριτική αναφορικά με τους πανηγυρισμούς:
«Ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε, γι’ αυτό πανηγυρίσαμε έξαλλα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες έπρεπε να βάλουμε 3-4 γκολ».

Για το αν είναι δείγμα ανάκαμψης: «Σίγουρα. Δε θα σταθώ στην αλλαγή προπονητή, όλοι μας είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε, παίζουμε στον Παναθηναϊκό».

Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, να αλλάξει η ψυχολογία μας, το πλάνο του θα το δούμε. Δε με ενοχλούν και μερικές φωνές».