Παρά την αρχική είδηση που έλεγε πως η Τάνια Ρόμπερτς, γνωστή από τους ρόλους της ως «το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» αλλά και στην ταινία «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας», άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 65 ετών, τώρα έρχονται νέα δημοσιεύματα που το διαψεύδουν.

Η Τάνια Ρόμπερτς είναι τελικά ζωντανή αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανέφερε ο ατζέντης της αλλά και προσωπικός φίλος της, Μάικ Πίνγκελ, ο οποίος είχε ενημερώσει τα ΜΜΕ χθες το πρωί πως η Ρόμπερτς πέθανε.

«Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πανέξυπνη και πανέμορφη, και αισθάνομαι σαν κάποιος να στέρησε ένα φως από τη ζωή μας. Αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικά ένας άγγελος: ο πιο γλυκός άνθρωπος που θα συναντούσες ποτέ, με μια τεράστια καρδιά. Αγαπούσε τους φαν της και δεν νομίζω να είχε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσα πολλά σήμαινε για αυτούς» είχε δηλώσει στο Hollywood Reporter.

Την είδηση ότι η Ρόμπερτς δεν είναι νεκρή επιβεβαιώσει και το ΤΜΖ, το οποίο συνομίλησε με τον σύντροφό της, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και ζει.

Ο Λάνς Ο’ Μπράιεν είπε πως «της κράτησα το χέρι, άνοιξε τα μάτια της και μετά έχασε τις αισθήσεις της» και πρόσθεσε πως αποχώρησε απο το νοσοκομείο γιατι νόμιζε οτι πέθανε και στη συνέχεια δεν ειχε ενημέρωση απο τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.