Πριν από μερικές ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφτηκε το χωριό Παύλιανη, το οποίο μάλιστα πρότεινε στους διαδικτυακούς της φίλους να επισκεφτούν:

«Είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα στους πρόποδες της Οίτης, με απίστευτη φυσική ομορφιά και δυο μαγικές διαδρομές μέσα από το δάσος, τα έλατα, τα ποτάμια, τα ρυάκια, τα ρέματα, τους καταρράκτες και τα πλατάνια που οδηγούν στις κορυφές του βουνού, στο θρόνο του Δια καθώς και στα πυρά του Ηρακλέους.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αλλάζει η ψυχολογία μου όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, πως έτσι απλά αδειάζει το μυαλό απ’ όλα και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα που έχει τόσες μα τόσες πολλές επιλογές».

Η δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιάστρια φέτος δεν κάνει θέατρο, ενώ οι μόνες τηλεοπτικές υποχρεώσεις της αφορούν στην εκπομπή του ANT1 «Ρουκ Ζουκ».

Το βράδυ της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ζέτα στο θέατρο «Πορεία», όπου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Δόξα Κοινή».

Η όμορφη ηθοποιός έκανε μια διαχρονική επιλογή για την εμφάνισή της, επιλέγοντας ασπρόμαυρα κομμάτια. Συγκεκριμένα, για τη θεατρική της έξοδο προτίμησε λευκό ζιβάγκο με μαύρη πλεκτή φούστα με ασύμμετρο ποδόγυρο, μαύρα μποτάκια και μαύρο γούνινο παλτό.

Την εμφάνισή της «απογείωσε» με μια ασπρόμαυρη τσάντα φάκελο και ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν.