Η νεαρή Ράντι από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ είχε ιδρύσει ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ το 2014.

Το «Project Backpack» βοηθάει άστεγους στην «Πόλη των Αγγέλων», παρέχοντάς τους προμήθειες για να ζήσουν.

Σε κάποια από τις συχνές της βόλτες με τον σκύλο, η Ράντι συνάντησε τον Φράνκλιν. Όταν πέρασε από δίπλα του, τον άκουσε να ψελλίζει κάτι που τη συγκίνησε βαθιά.

«Γιατί οι άνθρωποι απλά στέκονται και με κοιτούν ή γελάνε μαζί μου; Είμαι ένας άκρως μορφωμένος άνθρωπος. Πείτε μου “γεια”. Μη με αγνοείτε και μου ρίχνετε τέτοιες ματιές» είπε ο άστεγος.

Αυτά τα λόγια στάθηκαν αρκετά ώστε η Ράντι και ο σύντροφός της ν΄ αποφασίσουν να δώσουν στον Φράνκλιν ένα από τα σακίδια με τις προμήθειες που προσφέρουν στους μη προνομιούχους της αμερικανικής μεγαλούπολης του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ, Metro.

Όταν μίλησαν με τον άντρα, έμαθαν μερικά πράγματα για τη ζωή του.

Ανακάλυψαν ότι είχε να δει την οικογένειά του εδώ και 20 χρόνια και το ζευγάρι ορκίστηκε να τον βοηθήσει να ξανασυναντήσει τους δικούς του.

Τελικά, η Ράντι ανακάλυψε τον θείο του Φράνκλιν, που δέχτηκε να πετάξει μέχρι το Λος Άντζελες για να πάρει τον άστεγο άντρα πίσω στο σπίτι.

«Ο Φράνκλιν ήταν ένας άστεγος έξω από το κτίριό μας που γνωρίσαμε πριν μερικές εβδομάδες. Είναι τόσο έξυπνος και καλός και το μόνο που ήθελε ήταν να ξαναβρεθεί με την οικογένειά του. Ο Τζον κι εγώ ψάξαμε στο διαδίκτυο και μπορέσαμε να ανακαλύψουμε ένα τηλέφωνο για έναν συγγενή του. Ο Φράνκλιν και η οικογένειά του δεν είχαν μιλήσει για πάνω από 20 χρόνια. Αμέσως μόλις τους είπαμε ότι τον βρήκαμε, είπαν ότι θα πάρουν το αεροπλάνο, γιατί τον έψαχναν εδώ και 20 χρόνια» έγραψε η Ράντι στο Instagram.