Ανησυχία στα κρατητήρια Μεσολογγίου: Κρούσματα φυματίωσης σε κρατούμενους

Η ζήλια φαίνεται ότι ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 44χρονου συζυγοκτόνου στην Μάνη, καθώς η αστυνομία έχει πολλές καταθέσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν αρκετοί και το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει. Μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι σε πολλούς από τους καυγάδες, οι φωνές κυρίως του 44χρονου ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά και γινόταν αντιληπτό πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες και για καυγάδες που συχνά ξέφευγαν από το φραστικό επίπεδο και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας. Πάντως ούτε η ίδια ούτε κάποιο άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού είχαν κάνει κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Οι αρχές μετά την δολοφονία της 44χρονης γυναίκας και την σύλληψη του δράστη, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους, βρήκαν πέρα από το όπλο του εγκλήματος, ακόμη μια κυνηγητική καραμπίνα και μικρό αριθμό φυσιγγίων.

Και τα δυο όπλα ήταν στο όνομα του 44χρονου συζυγοκτόνου και ήταν νόμιμα αφού βρέθηκαν και οι σχετικές άδειες. Παράλληλα βρέθηκαν και ηρεμιστικά χάπια που είχαν συνταγογραφηθεί από γιατρό στο όνομα του δράστη.