Ανοδικά για τέταρτη μέρα το πετρέλαιο

Την Τετάρτη, ο ΟΠΕΚ+ - ο Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών και οι σύμμαχοί του - ανακοίνωσαν περικοπή ημερήσιας παραγωγής κατά 2 εκατ. δολάρια το βαρέλι από την 1η Νοεμβρίου

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Άνοδικά κινείται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, με το Brent να καταγράφει σήμερα υψηλό μηνός πάνω από τα 94 δολάρια το βαρέλι, μία ημέρα την απόφαση του ΟΠΕΚ+ να μειώσει την παραγωγή κατά 2 εκατ. βαρέλια.

Το πετρέλαιο τύπου Brent παράδοσης Δεκεμβρίου, ανέβηκε κατά 1,05 δολ. ή 1,1%, στα 94,42 δολ. το βαρέλι στο υψηλότερο κλείσιμό του από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το αμερικανικό αργό τύπου WTI παράδοσης Νοεμβρίου κέρδισε 69 σεντς ή 0,8%, κλείνοντας στα 88,45 δολ. το βαρέλι, στο υψηλότερο σημείο του από τις 14 Σεπτεμβρίου.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Την Τετάρτη, ο ΟΠΕΚ+ – ο Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών και οι σύμμαχοί του – ανακοίνωσαν περικοπή ημερήσιας παραγωγής κατά 2 εκατ. δολάρια το βαρέλι από την 1η Νοεμβρίου, στη μεγαλύτερη μείωση από τις αρχές του 2020.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης