My Style Rocks: Νέες εμφανίσεις με vintage στοιχεία στο σημερινό επεισόδιο

Το look της Διονυσίας διχάζει - Δείτε το τρέιλερ

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Συνεχίζονται και σήμερα οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι υψηλές βαθμολογίες στο «My Style Rocks», με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ιδιαίτερες προτάσεις, φρέσκιες ιδέες και vintage στοιχεία ενσωματώνονται στα looks των κοριτσιών, με ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Τον ενθουσιασμό του Στέλιου Κουδουνάρη, του Δημήτρη Σκουλού και της Σοφίας Χατζηπαντελή διαδέχεται η απογοήτευση για ορισμένα outfit. Τα λόγια τους φαίνεται να στεναχωρούν ιδιαίτερα τη Μορτασία, η οποία στις τελευταίες της εμφανίσεις μοιάζει να επαναλαμβάνεται.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Δείτε το τρέιλερ

Το look της Διονυσίας διχάζει αφού η ίδια το θεωρεί της εποχής ενώ οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν ανοιξιάτικο. Την εξήγηση και τη λύση δίνει ο Στέλιος Κουδουνάρης αποδεικνύοντας πως με ορισμένες μικρές αλλαγές ένα outfit μπορεί από ανοιξιάτικο να γίνει φθινοπωρινό….

Καθημερινά στις 14.50, στον ΣΚΑΪ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης