Όταν η Δανάη συνάντησε την Αννίτα στην Καλαμάτα

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη με την πόλη της Πελοποννήσου

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Μπορεί για πολλούς οι καλοκαιρινές διακοπές να έχουν ξεκινήσει προ πολλού, είναι αρκετοί όμως κι αυτοί που εγκατέλειψαν τώρα το κλεινόν άστυ και φεύγουν άρον άρον για ξένοιαστες, ξεκούραστες στιγμές σε κάποιο μέρος μαγικό. 

Η Καλαμάτα λοιπόν, αποτελεί έναν πανέμορφο προορισμό για την Δανάη Μπάρκα η οποία συναντήθηκε με την Αννίτα Πάνια κι απολαμβάνουν κι οι δύο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την αδυναμία της για τη συγκεκριμένη περιοχή. Σε ένα κοινό στιγμιότυπο που ανάρτησε με την Αννίτα Πάνια, οι δύο τους χαμογέλασαν στον φακό, ενώ γευμάτιζαν σε ταβερνάκι.

«Καλαματιανές διακοπές για πάντα!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε την Τρίτη 29 Ιουλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης