Κόσμος

Eurovision 2022 - Εθελόντρια καταγγέλει σεξουαλική παρενόχηση

«Μας άγγιζαν τα οπίσθια», αναφέρει στην καταγγελία της

Eurovision 2022 - Εθελόντρια καταγγέλει σεξουαλική παρενόχηση
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ντόρος έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία, ύστερα από καταγγελία 20χρονης φοιτήτριας Νομικής, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τι καταγγέλει η κοπέλα
Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, αναφέρει ότι στη γιορτή εγκαινίων του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της δέχθηκαν παρενόχληση από δύο χορευτές, οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στη γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η κοπέλα.

«Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», προσθέτει η εθελόντρια.

«Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια» λέει η εικοσάχρονη, και αποκαλύπτει, παράλληλα, ότι «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα έναν καλλιτέχνη που προσπάθησε να τη φιλήσει».

Δείτε επίσης