Κόσμος

Κίνα: Ασύλληπτη επίθεση από... βάρβαρους σε γυναίκα που αντέδρασε σε παρενόχληση

Περιστατικό ακραίας βίας ενάντια σε γυναίκα σε εστιατόριο στην Κίνα

Κίνα: Ασύλληπτη επίθεση από... βάρβαρους σε γυναίκα που αντέδρασε σε παρενόχληση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ενα περιστατικό ασύλληπτης βίας με θύμα μία γυναίκα που δέχθηκε βίαιη επίθεση επειδή προέβαλε αντίσταση στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, εκτυλίχθηκε σε κινεζική επαρχία.

Το περιστατικού συνέβη μέσα σε εστιατόριο. Η γυναίκα, που γευμάτιζε με δύο φίλες της και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανδρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Πεσμένη στο έδαφος, η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τέσσερις άνδρες επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις του ενός από την παρέα.

Κίνα τραυματισμένη γυναίκα από ξυλοδαρμό

Ολα ξεκίνησαν, όταν ο άνδρας τοποθέτησε το χέρι του στην πλάτη της γυναίκας και εκείνη τότε τον άρπαξε από τον καρπό για να τον απομακρύνει. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ο άνδρας επιχείρησε να παρενοχλήσει ξανά τη γυναίκα, παρά τις αντιδράσεις της. Όταν τον απώθησε ξανά, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας στον άνδρα και τότε προσπάθησε να την προστατεύσει η φίλη της πετώντας, επίσης, ένα μπουκάλι επάνω του. Ο άνδρας εξεπέλυσε, εκείνη την ώρα, επίθεση και στη δεύτερη γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Η γυναίκα που δέχθηκε, αρχικά, την επίθεση προσπάθησε να σώσει τη φίλη της, όμως όταν την αντιλήφθηκε δίπλα του ο άντρας άρχισε να τη χτυπά ξανά με μανία. Στην πορεία, εναπλάκησαν και οι φίλοι του άνδρα στην βάναυση ενέργεια.

Δείτε επίσης