Κόσμος

Βίντεο: Εικόνες ντροπής σε κλαμπ στη Μαρμπέγια - Άνδρες security γρονθοκοπούν Βρετανίδες τουρίστριες

Το βίντεο δημοσιεύεται στη Daily Mail και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καταγράφοντας σκηνές απίστευτης βίας...

Βίντεο: Εικόνες ντροπής σε κλαμπ στη Μαρμπέγια -  Άνδρες security γρονθοκοπούν Βρετανίδες τουρίστριες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταγράφει τον ξυλοδαρμό που δέχονται Βρετανίδες έξω από κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης στη Μαρμπέγια.

Συγκεκριμένα μια ομάδα από Βρετανίδες τουρίστριες τσακώνονται με τους πορτιέρηδες του μαγαζιού, με τους τελευταίους να τις απομακρύνουν με τη βία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, λίγο πριν σημειωθούν οι σκηνές βίας που αποτυπώνει το βίντεο, οι νεαρές τουρίστριες στέκονταν έξω από το κλαμπ Lemmon στο δημοφιλές θέρετρο και λογομαχούσαν με τους άνδρες του προσωπικού security. Μάρτυρας που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι κοπέλες είχαν εκδιωχθεί λίγη ώρα

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο καβγάς φούντωσε. Ένας από τους πορτιέρηδες σπρώχνει μια γυναίκα με ροζ φόρεμα και στη συνέχεια χτυπά μια άλλη με άσπρο φόρεμα προκειμένου να την απομακρύνει.

Μετά από λίγο, η γυναίκα με το ροζ φόρεμα σηκώνεται από το έδαφος αλλά σπρώχνεται ξανά και πέφτει και πάλι στο έδαφος.

Στη συνέχεια, μερικές από τις γυναίκες προχώρησαν προς την είσοδο του κλαμπ για να ζητήσουν τον λόγο για αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά ένας από τους πορτιέρηδες έβγαλε τη ζώνη του οργισμένος και τη χτύπησε σε ένα μεταλλικό στύλο, ουσιαστικά απειλώντας να χτυπήσει τις γυναίκες αν δεν φύγουν. Τελικά η παρέα αποχώρησε εκνευρισμένη, για να μην εκτροχιαστεί και άλλο η κατάσταση.

Δείτε επίσης