Κόσμος

Βίντεο με τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο Ζελένσκι: Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός με επίδεσμο στο κεφάλι

Γιατροί και στρατιώτες σπεύδουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία που φαίνεται ότι δεν μπορεί να κουνηθεί

Βίντεο με τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο Ζελένσκι: Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός με επίδεσμο στο κεφάλι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Βαριά τραυματισμένος φέρεται να είναι ο οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο με την αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την ώρα που ο Ουκρανός πρόεδρος επέστρεφε από το Χάρκοβο.

Γιατροί και στρατιώτες σπεύδουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η κατάσταση της υγείας του οδηγού φαίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Το ατύχημα, όπως δείχνει και φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η MailOnline, έγινε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη μέση μιας διασταύρωσης, μεταξύ ενός Volkswagen Beetle που έχει μεγάλες ζημιές και της αυτοκινητοπομπής του Ζελένσκι.

Η ιατρική του ομάδα σταμάτησε για να προσφέρει στον οδηγό τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Στα βίντεο δεν φαίνεται ο Ουκρανός πρόεδρος ούτε η αυτοκινητοπομπή του. Ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι ο ίδιος δεν φέρει σοβαρά τραύματα. Παρατηρητές επισημαίνουν ότι εάν ο Ζελένσκι είχε τραυματιστεί σε αυτήν την περίοδο, θα υπήρχε αρνητικός αντίκτυπος στο ηθικό των Ουκρανών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μία κρίσιμη καμπή του πολέμου.

Δείτε επίσης