Κόσμος

Βίντεο σοκ: Υπάλληλος παιδικού σταθμού «αναγκάζει» νήπια να καθίσουν φρόνιμα φορώντας τρομακτική μάσκα

Οργή και σάλος με την αδιανόητη συμπεριφορά της υπαλλήλου - Τα παιδιά κλαίνε με αναφιλητά και ουρλιάζουν - Μαρτυρία σοκ από τη γυναίκα που τραβά το βίντεο

Βίντεο σοκ: Υπάλληλος παιδικού σταθμού «αναγκάζει» νήπια να καθίσουν φρόνιμα φορώντας τρομακτική μάσκα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει υπαλλήλους σε παιδικό σταθμό στο Μισισιπί των ΗΠΑ να φορά μία τρομακτική μάσκα για το Χάλογουιν, «αναγκάζοντας» τα άτακτα παιδιά να καθίσουν φρόνιμα.

Σε ένα από τα κλιπ που προκάλεσαν οργή, μια εργαζόμενη του παιδικού σταθμού ακούγεται να λέει στη γυναίκα που φορά τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα παιδιά που ήταν φρόνιμα. «Μην πας σ' εκείνη» λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο, πολλά παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με την τρομακτική μάσκα και τις κραυγές του ατόμου που τη φορά, ξεσπούν σε λυγμούς...

Σε ένα από τα βίντεο με διάρκεια πάνω από δύο λεπτά, η γυναίκα με τη μάσκα σκύβει πάνω από ένα παιδάκι και το ρωτάει αν είναι άτακτο και αν θα χρειαστεί να το πάρει μαζί της έξω. Εμφανώς αναστατωμένο, το νήπιο επιχειρεί να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, λέγοντας όχι και κουνώντας αρνητικά το κεφαλάκι του.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει μπροστά στο πρόσωπο του αγοριού. «Το καλό που σου θέλω να κάτσεις φρόνιμα», του λέει και απομακρύνεται, αφήνοντάς το τρομοκρατημένο.

Η υπάλληλος στη συνέχεια πάει σε άλλη αίθουσα, προειδοποιώντας (ή... απειλώντας, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς) το δεύτερο γκρουπ από παιδιά «να ετοιμαστούν».

Τουλάχιστον τρία παιδάκια εμφανίζονται να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ράφια ενώ η γυναίκα κοπανάει την πόρτα. Όταν μπαίνει μέσα, ακούγονται τα φοβισμένα ουρλιαχτά τους. Πλησιάζει τα παιδιά και αρχίζει να κυνηγάει ένα νήπιο που κλαίει και προσπαθεί να ξεφύγει. Αφού τα διατάζει να συμμαζέψουν, αρχίζει ξανά να φωνάζει.

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι τράβηξε αυτά τα βίντεο δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook την Πέμπτη, εξηγώντας ότι κατέγραψε τις απαράδεκτες σκηνές όχι επειδή τις έβρισκε αστείες, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς των παιδιών τις ενέργειες των συναδέλφων της, αφού εργάζεται και η ίδια στον εν λόγω παιδιkό σταθμό.

Όπως εξηγεί η Jennifer Kayla Newman, θεώρησε σωστό να καταγράψει τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοί της επειδή στο παρελθόν είχε καταγγείλει τις συγκεκριμένες γυναίκες για άλλα παραπτώματα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, και έτσι τους είχαν επιβληθεί ασήμαντες κυρώσεις.

«Δεν τράβηξα αυτά τα βίντεο για πλάκα. Δεν το έβρισκα αστείο. Δεν το διασκέδαζα. Δεν είμαι εγώ εκείνη που ουρλιάζω στα προσωπάκια των παιδιών. Δεν είμαι εγώ εκείνη που στέκομαι δίπλα στο κορίτσι που φωνάζει. Δεν είμαι εγώ εκείνη που γελάει στο βιντεο», διευκρίνισε η Νιούμαν μέσω Facebook, απαντώντας σε όσους θεώρησαν ότι συμμετείχε και αυτή στο βάναυσο αστείο.

Η Daily Mail επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον παιδικό σταθμό Lil' Blessings αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές στο Facebook, το τοπικό γραφείο του Σερίφη ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί για τη υπόθεση και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα της κομητείας ώστε να διερευνηθεί εάν θα ασκηθούν διώξεις.

Δείτε επίσης