Κόσμος

Παλαιστίνιοι επέστρεψαν τη σορό 16χρονου Ισραηλινού που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε την Παλαιστινιακή Αρχή για αυτή την «ανθρωπιστική χειρονομία που ακολούθησε μια άθλια και

Παλαιστίνιοι επέστρεψαν τη σορό εφήβου Ισραηλινού που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το πτώμα εφήβου Ισραηλινού, που έχασε τη ζωή του την Τρίτη στην Τζενίν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, επιστράφηκε στην οικογένειά του από τους Παλαιστίνιους, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

«Έπειτα από προσπάθειες των δυνάμεων ασφαλείας και σε συντονισμό με τις παλαιστινιακές αρχές, το πτώμα Ισραηλινού που σκοτώθηκε την Τρίτη σε τροχαίο δυστύχημα στην Τζενίν παραδόθηκε στην οικογένειά του στο Ισραήλ», διευκρίνισε η ανακοίνωση αυτή.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Γιαΐρ Λαπίντ απείλησε χθες Τετάρτη πως θα προχωρούσε σε σκληρά αντίποινα μετά την «απαγωγή», σύμφωνα με την οικογένεια, του νεαρού από παλαιστινιακό νοσοκομείο στη Δυτική Όχθη στην οποία προχώρησαν ένοπλοι.

Ο Τιράν Φαρό, 17 ετών, μέλος της μειονότητας των Δρούζων, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Τζενίν έπειτα από τροχαίο στην πόλη.

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς ευχαρίστησε μέσω Twitter στην Παλαιστινιακή Αρχή για αυτή την «ανθρωπιστική χειρονομία που ακολούθησε μια άθλια και απάνθρωπη πράξη».

Δείτε επίσης