Κόσμος

Βίντεο: 7χρονη ηρωίδα φυλάει το κεφάλι του αδερφού της για 17 ώρες στα χαλάσματα

Ιστορίες που ραγίζουν την καρδιά από τη «ματωμένη» Συρία

Συρία: Συγκινητικό βίντεο με 7χρονη να προστατεύει το κεφάλι του αδελφού της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει την προσπάθεια ενός μικρού κοριτσιού να προστατεύσει τον μικρό της αδελφό της, τη στιγμή που και οι δύο είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια κτηρίου που κατέρρευσε μετά τον φονικό σεισμό που χτύπησε την Τουρκία και τη Συρία.

Το 7χρονο κοριτσάκι στη Συρία μαζί με τον αδελφό της αντικρίζουν με συγκίνηση τους διασώστες οι οποίοι τους βρήκαν και επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό τους. Το μικρό κοριτσάκι ακούγεται να λέει «δεν θέλω παιχνίδια, θέλω να μας βγάλετε από εδώ».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών, Mohamad Safa, ανέβασε μια εικόνα των παιδιών στο Twitter, αναφέροντας ότι ήταν θαμμένα για περισσότερες από 17 ώρες.

«Το επτάχρονο κορίτσι που κρατούσε το χέρι του στο κεφάλι του μικρού του αδελφού για να τον προστατεύσει ενώ βρίσκονταν κάτω από τα χαλάσματα επί 17 ώρες, τα κατάφερε με ασφάλεια. Δεν βλέπω κανέναν να το μοιράζεται. Αν ήταν νεκρή, όλοι θα το μοιράζονταν! Μοιραστείτε τη θετικότητα», έγραψε ο Safa στο Twitter.

Μοιράστηκε, επίσης, μια ενημέρωση ότι τα αδέλφια διασώθηκαν.

Δείτε επίσης