Κόσμος

Υπόθεση Γεωργούλη: Η πρώτη δημόσια αντίδραση της Ελένης Χρονοπούλου

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ό,τι είχα να πω το είπα και το έκανα»

Ελένη Χρονοπούλου, Υπόθεση Γεωργούλη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την πρώτη της δημόσια αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υπόθεση Γεωργούλη είχε η Ελένη Χρονοπούλου σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Ειδικότερα, η κυρία Χρονοπούλου εμφανίστηκε σήμερα, Παρασκευή για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για την καταγγελία της εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ως υποψήφια πλέον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Κάποια στιγμή, προς το τέλος της συνέντευξης, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Κώστας Παπαχλιμίντζος ρώτησε την κυρία Χρονοπούλου εάν θα ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

Η κυρία Χρονοπούλου δεν θέλησε να αναφερθεί στην υπόθεση και εκείνη τη στιγμή παρενέβη η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία βρισκόταν στο ίδιο πάνελ ως υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Στη σύντομη παρέμβασή της η Δώρα Τσαμπάζη είπε, μεταξύ άλλων, πως πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της αυτή, καθώς είναι ένα θέμα ευαίσθητο.

Από την πλευρά της, η Ελένη Χρονοπούλου ευχαρίστησε δημόσια την κυρία Τσαμπάζη για τη στήριξή της και ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ό,τι είχα να πω το είπα και το έκανα».

Δείτε επίσης