Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η μαμά του Κώστα εξαφανίζεται - Δείτε το τρέιλερ

Απόψε στις 9 στο Μεγάλο Κανάλι

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η μαμά του Κώστα εξαφανίζεται - Δείτε το τρέιλερ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες που δημιούργησαν με το απαράμιλλο χιούμορ τους ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, ζουν ξεκαρδιστικές καταστάσεις, απρόοπτα και παρεξηγήσεις στο νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που έρχεται απόψε.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε επίσης