Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Δείτε απόψε στις 22:40 στο MEGA

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Απόψε η κωμική σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με πολλές ανατροπές!

Ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, φλερτ με νεότερους άντρες και μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης είναι τα κυρίως πιάτα στο μενού του νέου απολαυστικού επεισοδίου:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): μένει έγκυος από τον Σάκη τον φαναρτζή και ταυτόχρονα η μητέρα της πιστεύει ότι είναι gay. Αυτή η παρεξήγηση έχει πάει πολύ μακριά.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): αποφασίζει να φλερτάρει λίγο για να ξεσκάσει. Αλλά πέφτει πάνω σε έναν πολύ νεότερο της άντρα. Πώς θα αντιμετωπίσει τη διαφορά ηλικίας;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι σε έξαλλη κατάσταση. Πιστεύει ότι ο γιος της έχει αφήσει έγκυο τη φίλη του και ότι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να την παντρευτεί.

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης