Media

Ηλέκτρα spoiler: Η ανακοίνωση του γάμου Νικόλα - Κατερίνας προκαλεί αναταράξεις

Από Δευτέρα 6 έως και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 19:10 στην ΕΡΤ1

Ηλέκτρα spoiler
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη συναρπαστική ερωτική δραματική σειρά εποχής Ηλέκτρα, στα επεισόδια που θα δούμε από τη Δευτέρα 6 έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 19:10 στην ΕΡΤ1.

Ο Παύλος χαρίζει ένα ερωτικό δώρο στην Ηλέκτρα που θα της αλλάξει τη ζωή! Τι θα γίνει αν το μάθει ο Σωτήρης; Ο Νικόλας με την Κατερίνα ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν, κάτι που φέρνει απίστευτες αναταράξεις σε όλους! Ο Βασίλης, θέλοντας να επισπεύσει τον γάμο με την Ουρανία, θα ψάξει λεφτά για να κλεφτούν. Όμως θα κάνει μια παρανομία, με τον κίνδυνο του θανάτου να παραμονεύει!

Ηλέκτρα

Τα γενέθλια της Ηλέκτρας ξεκινάνε με τους χειρότερους οιωνούς. Η ίδια συνειδητοποιεί τα χρόνια που πέρασαν αλλά και το δυσοίωνο μέλλον που την περιμένει καθώς οι απειλές του Νικόλα θα συνεχίσουν να την καταδιώκουν.

Ηλέκτρα

Ο Βρεττός συνωμοτεί με τον Χάρη βάζοντας σε λειτουργία ένα σχέδιο, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Θα τα καταφέρουν ή τα πράγματα θα περιπλεχθούν περισσότερο; Ο Νώντας συνεχίζει να κρατείται στη χωροφυλακή, ώσπου θα λάβει βοήθεια από έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Παύλος θα δεχτεί την επίσκεψη του Νικόλα και η συζήτηση θα πάρει επικίνδυνη τροπή.

Ηλέκτρα

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ύστερα από ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων που θα λάβει απ’ τον Παύλο. Θ’ αποδειχθεί όμως βήμα ελευθερίας… ή απόλυτης καταστροφής; Η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει την επανάσταση της, προκαλώντας σεισμό στο σπίτι των Σαγιάδων.

Ηλέκτρα

Την ίδια ώρα όμως, η επιμονή του Νικόλα για την Κατερίνα θα βάλει κάποιους σε σκέψεις. Είναι άραγε στ΄ αλήθεια ερωτευμένος μαζί της ή αποσκοπεί κάπου μ’ αυτήν τη σχέση;

Ηλέκτρα

Η Φιλιώ κρυφακούει το Νικόλα να μιλά στη μάνα του για την Κατερίνα. Θα κάνει το βήμα να αποκαλύψει τα πάντα στην Κατερίνα;

Ηλέκτρα

Ο Παύλος συγκρούεται με τον Περλεπέ, κινδυνεύοντας να χάσει πολλά περισσότερα από τη θέση του στο σχολείο. Θα μπορέσει κάποιος να τον βοηθήσει; Ο Νικόλας πιέζει την Κατερίνα να φύγουν από το νησί. Εκείνη αντιστέκεται. Θα την πείσει; Πώς θα αντιδράσουν οι Βρεττοί μετά τη μανιασμένη επίθεση της Ηλέκτρας; Κι η Ζωή, τι σχεδιάζει με τους γιους της;

Ηλέκτρα

Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη), Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου (Σοφία), Βίκτωρας Πέτσας (Βασίλης), Νίκος Ιωαννίδης (Σταύρος), Παύλος Κουρτίδης (Ορέστης), Μανώλης Γεραπετρίτης (Περλεπές- Διευθυντής σχολείου), Αλέξανδρος Πιεχόβιακ (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Μάρκος), Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης (αστυνομικός Χάρης), Χρήστος Γεωργαλής (Σεραφεντίνογλου), Γρηγορία Μεθενίτη (Πόπη), Ιφιγένεια Πιερίδου (Ουρανία), Δημήτρης Αριανούτσος (Τέλης), Αστέριος Κρικώνης (Φανούρης), Φανή Καταβέλη (Ελένη), Ευγενία Καραμπεσίνη (Φιλιώ), Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου (Ντίνος), Άρης Αντωνόπουλος (υπαστυνόμος Νίνης), Ελένη Κούστα (Μάρω), Αλκιβιάδης Μαγγόνας (Τέλης)

Δείτε επίσης